Politică

VIDEO!!! PER vrea să facă „fotosinteză” în Vrancea: Patronul de la Beer House, noul preşedinte al ecologiştilor

Aurelian Ivan
26 apr 2013 4298 vizualizări
Noul preşedinte al Partidului Ecologist este focşăneanul Remus Dimulescu, care a pus pe picioare berăria de la Casa Cărţii.Consilierul municipal Gheorghiţă Berbece, fostul lider, rămane simplu membru

Primăvara a venit cu demiteri pentru şefii filialelor ecologiste din ţară care nu au reuşit să iasă din hibernare. Ieri, la Ateneul Popular, reprezentanţii conducerii centrale a Partidului Ecologist Roman l-au „udat” şef pe tanărul afacerist Remus Dimulescu, cunoscut în Focşani pentru business-ul Beer House, o berărie care a prins viaţă în Piaţa Teatrului, dar şi pentru implicarea sa în mişcarea de protejare a mediului. „Ştafeta” i-a fost înmanată de Cristi Manolache, prim-vicepreşedinte PER, care a plecat prin ţară ca să facă ceva curăţenie de primăvară în partid. ”Am început un maraton, ca să zic aşa, la nivelul întregii ţări de reorganizare a partidului. PER doreşte să promoveze oameni care deja au reuşit în viaţa personală şi care consideră că este momentul să se implice în politica romanească”, a spus Manolache. Noul preşedinte al filialei judeţene, Remus Dimulescu, a activat în organizaţii nonguvernamentale de protecţie a mediului şi prin urmare obiectivele sale în fruntea ecologiştilor sunt compatibile cu formaţia sa. „Propunerea Partidului Ecologist a venit ca o provocare pentru mine. Eu am mai lucrat în cadrul organizaţiilor de mediu şi am învaţat cat de important este lucrul în echipă. Mi-am propus ca obiectiv în următoarele luni să deschid organizaţii locale în toate comunele şi cu ajutorul acestora să identificăm cat mai multe probleme la nivel local, probleme legate în general de mediu. Îmi doresc să fixăm obiective, să scriem proiecte şi să căutăm finanţare”, a detaliat Remus Dimulescu în conferinţa de presă de ieri. Pană acum de soarta filialei vrancene se ocupa (vorba vine!)  Gheorghiţă Berbece, fostul şef pedelist al Comisariatului Gărzii de Mediu, care a candidat sub sigla acestui partid şi a ajuns consilier municipal în Focşani, în cadrul Alianţei pentru Vrancea, o coaliţie electorală formată din PDL, UNPR, PER şi PNŢCD. Ecologiştii au lăsat de înţeles că relaţiile nu sunt tocmai bune între partid şi Berbece, dar că vor să coabiteze cu acesta, mai ales că este ales local. Adevărul este că ecologiştii nu prea au existat în judeţ, politic vorbind, singurele perioade în care se trezeau la viaţă fiind cele electorale. (Aurelian IVAN)
Pe platforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea imagini de la conferinţa de presă a PER Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 4025 zile, 1 ora, 19 minute, 1 secunda
Este momentul sa dam o sansa si altor partide ,cei care au condus tara pana acum sant toti niste hoti.Ne-am saturat de FSN (PSD +PDL)!Cat mai rezistăm?
camil, acum 4025 zile, 1 ora, 41 minute, 13 secunde
Papanasu' asta e ala de vinde bere la galeata cu polonicu' ,se adapa clientiidin caldarea aia de metal...bleah
paul, acum 4025 zile, 13 ore, 23 minute, 52 secunde
E totusi interesant cum la partidele astea de 2 lei presedintii se schimba asa peste noapte prin deciziile alora de la Bucuresti. Asta desi, conform regulilor din orice partid serios, atat citeste integral
roxy, acum 4025 zile, 20 ore, 40 minute, 56 secunde
PER nu este partid, a fost si va ramane doar o anexa a PDL-ului. Intreaga conducere de la Bucuresti este formata din supusi ai lui Basescu.
, acum 4025 zile, 21 ore, 13 minute, 57 secunde
Alo, danb-eule, ce zici ma, pe tine nu te rade, ca tu ai excelat doar in comentarii pupincuristcritice, cum iti venea?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.