Politică

ALARMĂ LA GUVERN

Ziarul de Vrancea
7 mar 2013 983 vizualizări
O scrisoare a ministrului pentru Buget declanşează REBELIUNEA şefilor locali USL. Nicuşor Constantinescu: ”Face ce spunem noi sau îl schimbăm de la minister".

 

O circulară trimisă către Consiliile Judeţene şi primării de ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, prin care a cerut ca autorităţile locale să-şi plătească cu prioritate arieratele, i-a enervat pe liderii din teritoriu care au venit la Bucureşti să tranşeze problema cu Victor Ponta.

"Voinea nu ne poate da nouă ordine, doar nu poate comanda un ministru numit unor aleşi. Nu se poate să ordone nimeni de la Bucureşti, că nu mai suntem pe vremea lui Ceauşescu, să ordone unul şi toţi să execute până jos. Eu nu ştiu cine sunt aceşti deştepţi din Ministerul de Finanţe, care nu ştiu cu ce se mănâncă economia reală de piaţă", a ieşit la atac preşedintelui Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, Nicuşor Constantinescu, care a relatat, pentru gândul, care au fost nemulţumirile şefilor locali exprimate faţă de miniştri de la Bucureşti.

 

Citeşte  întreg articolul pe www.gandul.info

  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
loredana, acum 4067 zile, 18 ore, 9 minute, 29 secunde
Alt crance,ciudat,toxic și ratat ales de popor, care se consideră stăpanul situației!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.