Politică

Gigi Becali: Trăşculescu este găinar pentru că a înregistrat-o pe Udrea, o doamnă cu bun simţ

Ziarul de Vrancea
13 nov 2012 3165 vizualizări
Gigi Becali a declarat marţi seară că Alin Trăşculescu este un găinar pentru că a înregistrat convorbirile sale cu Elena Udrea, care este o doamnă de bun simţ.

"Nu atac femei, mai ales pe doamna Udrea, care mi s-a părut întotdeauna cu bun simţ, mai ales că aici este vorba de o măgărie pe care o face Trăşculescu. O fi zis doamna Udrea "banii din cutare program îi vom distribui primarilor PDL", dar toţi fac asta pentru partidelor lor. Asta nu înseamnă că Trăşculescu dacă a înregistrat-o este implicată în dosarul lui", a declarat Gigi Becali la România TV în legătură cu înregistrarea Elenei Udrea din dosarul Trăşculescu.

"Doamna Udrea era foarte puternică, toţi foloseau numele ei. M-am întâlnit şi cu ea de două-trei ori. Am şi eu probleme, dar mi-e jenă ca bărbat să cerşesc de la o femeie. Beam o cafea şi ea era de bun simţ", a mai spus Becali.

Acesta a precizat că a vorbit diverse cu Elena Udrea, dar nu s.-a apucat să o înregistreze. "Găinar mai este Trăşculescu. Să fie învăţare de minte pentru oameni cu funcţii înalte şi pentru femei din funcţii înalte care au bun simţ şi apoi se întâlnesc cu găinari din ăştia. Să nu ai încredere în oameni", a precizat Gigi Becali.

Procurorii au găsit o înregistrare în telefonul lui Marian Calotă, complicele lui Alin Trăşculescu, în care ar apărea vocea Elenei Udrea, care ar fi dat asigurări că fondurile din Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii vor fi direcţionate către administraţiile locale conduse de către democrat-liberali.

Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a cerut, marţi, Ministerului Justiţiei să solicite Parlamentului arestarea deputatului Alin Trăşculescu, sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi fals.


www.rtv.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.