Politică

Oprisan: Sapunaru s-o pupe pe mama-n c..r

Mihai Boicu
12 aug 2006 1056 vizualizări
Lliberalul a spus ca baronul a cheltuit 17 miliarde de lei pentru baile de la vila sa de la Bolotesti

Marian Oprisan i-a adresat acest "indemn" liderului PNL Vrancea, suparat de acuzatiile pe care acesta i le-a adus in cadrul unei conferinte de presa. Nini Sapunaru a sustinut ca baile de la vila mamei baronului de la Bolotesti au costat nu mai putin de 17 miliarde de lei. "Astept sa ma dea judecata", a spus foarte sigur pe el liberalul. "S-o pupe pe mama-n c..r, ca eu nu m-am luat de familia lui, si sa o lase in pace", a fost replica nervoasa a baronului. Probabil ca Oprisan a fost "stimulat" sa dea aceasta declaratie de faptul ca insulta si calomnia au fost scoase din Codul Penal. Acuzatiile liderului nu s- au oprit insa numai la cele cinci bai ale mamei presedintelui Consiliului Judetean. "Marian Oprisan si-a platit avocatii din procesul cu DNA din banii Consiliului Judetean", a sustinut Nini Sapunaru. Acesta si-a intemeiat acuzatiile pe un ordin de plata din 19 aprilie, prin care din contul de la Trezorerie al CJ Vrancea s-au platit 9000 RON cabinetului avocatului Marian Tudor. Marian Oprisan a recunoscut ca CJ a platit aceasta suma, insa pentru un alt dosar. "Acel ordin de plata se refera la procesul de la Tribunalul Bacau dintre Consiliul Judetean si Curtea de Conturi. Marian Tudor nu este avocatul meu in procesul intentat de DNA, este avocatul CJ in procesul de la Bacau", ne-a declarat Marian Oprisan. Presedintele CJ

a spus ca institutia a incheiat pina acum contracte cu cinci case de avocatura si ca din acest motiv a cistigat aproape toate procesele. De asemenea, acesta a spus mentionat ca, dupa terminarea procesului, cheltuielile de judecata sint platite de cel care a pierdut in instanta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.