Politică

Ionel Budeanu a fost validat ca primar la Andreiaşu

Gabriel Sava
29 iun 2012 2598 vizualizări
După patru amanări în instanţă, dosarul în care s-a pus în discuţie validarea primarului de la Andreiaşu de Jos, Ionel Budeanu, a fost soluţionat vineri.

“În temeiul art 58 alin 1 Legea 215/2001 republicată, validează alegerea în calitate de primar al comunei Andreiaşu de Jos a domnului Budeanu Ionel, candidat USL. Respinge cerera de intervenţie formulată de Cristian Vasilică ca neîntemeiată”, se arată în motivarea Judecătoriei Focşani de ieri. Alegerea primarului liberal Ionel Budeanu a generat mai multe nemulţumiri din oponenţilor săi care l-au acuzat că ar fi fraudat scrutinul de pe 10 iunie. În acest sens contestatarii alegerii lui Ionel Budeanu au depus la Parchet şi o plangere penală. Pentru a forţa repetarea alegerilor, ca urmare a neregulilor înregistrate în ziua votului, localnicii coalizaţi în jurul independentului Vasilică Cristian, susţinut de Alianţa pentru Vrancea, au ieşit de mai multe ori în stradă, ultima dată în cursul zilei de joi. Ionel Budeanu se află la al treilea mandat, pe 10 iunie fiind ales la o diferenţă de 70 de voturi faţă de contracandidatul său independent. (G. SAVA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.