Politică

APV a reclamat că Primăria Focşani nu păzeşte locurile de afişaj

Mihai Boicu
21 mai 2012 1138 vizualizări
Alianţa pentru Vrancea susţine că autorităţile municipale nu asigură paza locurilor de afişaj. Potrivit plangerii făcută la Biroul Electoral Municipal Focşani, pe afişele APV de la Gară şi din Obor au fost aplicate însemne electorale care nu aparţin alianţei

Membrii BEM au respins această sesizare, după care a ajuns în atenţia Biroului Electoral Judeţean. Şi aici plangerea a fost respinsă ieri, cu 11 voturi “pentru” şi 3 voturi “împotrivă”. Alături de cei doi reprezentanţi ai APV a votat pentru admiterea contestaţiei şi unul dintre reprezentanţii PP – DD. Chiar dacă APV este o alianţă între mai multe organizaţii, tot PDL este în realitate, întrucat celelalte partide cu care s-a aliat contează destul de puţin. Pe acest lucru mizează şi adversarii de la USL cand fac campanie împotriva APV, apeland la diverse mijloace prin care să le spună oamenilor că alianţa este de fapt tot PDL. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
dalida, acum 4357 zile, 2 ore, 3 minute, 15 secunde
Mai, dar termina odata cu asocierile astea de culori. Ce, esti PDL-ist (APV-ist) si nu stii cum sa distragi atentia de la caderea PDL-istilor???????
GAGU, acum 4357 zile, 5 ore, 1 minut, 13 secunde
inca odata!ROSUL USL CU ALBASTRUL PNL=P O R T O C A L I U==LOVE
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.