Politică

Partidele trebuie să-şi desemneze reprezentanţii în BEJ

Mihai Boicu
4 mai 2012 1257 vizualizări
Azi este ultima zi în care formaţiunile politice care participă la alegerile locale din Vrancea trebuie să stabilească reprezentanţii în Biroul Electoral Judeţean. În termen de 24 de ore de la data rămînerii definitive a candidaturilor, conducerea BEJ trebuie să completeze biroul

Această procedură se aplică şi la birourile electorale de circumscripţie din Vrancea. Pînă ieri doar partidele mici, cum ar fi Partida Romilor Pro Europa sau Partidul Verde, comunicaseră la BEJ numele reprezentanţilor. Multe partide mici se înscriu în alegeri pentru CJ dirijate din umbră de partidele importante, pentru a avea cît mai mulţi oameni pe care să-i controleze în Biroul Electoral. Hotărîrile acestui organism sînt importante deoarece influenţează desfăşurarea campaniei electorale, cît şi modul în care se va desfăşura scrutinul din 10 iunie. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.