Politică

Seful Culturii, luat cu duba Politiei

Ziarul de Vrancea
6 iun 2006 1061 vizualizări
Puiu Usturoiu se astepta sa vina o duba dupa Marian Oprisan, insa aceasta a venit dupa el

Paraschiv Usturoiu, directorul Directiei pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural Vrancea, a fost reclamat ieri seara la Politie ca a tulburat linistea si ordinea publica din fata Consiliului Judetean Vrancea. Acesta sustine ca se adapostea de ploaie linga cladirea Cinematografului Balada, impreuna cu presedintele si secretarul Aliantei Civice, in momentul in care a venit o duba a Politiei. Cei trei stateau impreuna cu alti curiosi sa vada ce se intimpla o data cu trimiterea lui Marian Oprisan in judecata de catre DNA si, potrivit unor surse de la fata locului, "circoteau pe seama baronului". Potrivit comisarului sef Ion Braileanu, seful Politiei Focsani, ofiterul de serviciu a primit un apel la numarul unic de urgenta 112 din partea gardianului de la Consiliul Judetean, care a reclamat ca in fata sediului se afla un grup de "cetateni turbulenti". "Am trimis un echipaj care a constatat ca in zona respectiva era un grup de cetateni, printre care se afla si domnul Puiu Usturoi. Angajatii nostrii au cerut niste relatii pe care domnul Usturoi n-a vrut sa le dea, dupa care acesta a insistat sa mearga cu masina Politiei pina la sediul Politiei. Aici a vrut sa afle cine a facut sesizarea si din ordinul cui. Noi vom continua cercetarile si vom lua declaratiile martorilor pentru a stabili daca a fost sau nu un caz de tulburarea linistii si ordinii publice", ne-a precizat comandantul Politiei Focsani. "Marian Oprisan inca mai confunda judetul cu propria sa mosie, cu cea a mamei sale de la Bolotesti, si are impresia ca trebuie sa-i cerem dumnealui voie sa circulam pe strada si sa vorbim cu prietenii. Noroc ca vechea militie s-a facut totusi politie si se pare ca s-a lecuit de sindromul Oprisan. Ma asteptam sa-l ia pe Marian Oprisan cu duba si nici de cum sa se incerce ridicarea unor oameni de pe strada", ne-a declarat Paraschiv Usturoiu, dupa ce a fost "eliberat". Contactat de reporterii nostri, Marian Oprisan a declarat ca nu-l intereseaza

"cetatenii care tulbura linistea publica", recunoscind astfel ca se afla in sediul institutiei la ora incidentului. (D. G., M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.