Politică

Publicitate politică- Scrisoare către liberalii vrînceni

Ziarul de Vrancea
26 nov 2011 1595 vizualizări
Cred cu tot sufletul că onoarea, demnitatea şi libertatea sunt valorile supreme ale unui liberal adevarat.


Cînd am intrat în Partidul Naţional Liberal, eram convins  că am ales un drum care va duce la înlaturarea unui sistem corupt patronat de PSD, care a făcut din  Vrancea unul dintre cele mai sărace judeţe din Romania.

Am intrat în PNL din stimă pentru dumneavoastră, cei care, în satele şi oraşele Vrancei, v-aţi bătut de la egal la egal cu maşinăria PSD. Aţi rezistat prigoanei şi  ameninţărilor pentru că aţi crezut în memoria, în  ideile şi valorile promovate de Brătieni.
Pentru toate aceste lucruri, dumneavoastră, adevăraţii liberali, aveţi tot respectul meu.

Constat cu tristete că între acel partid şi PNL-ul de astăzi nu mai este nici o legătură. În Vrancea, partidul a fost vîndut către PSD. La ordinul urmaşilor lui Ion Iliescu, liberalii care gîndesc şi  vorbesc liber sunt discreditaţi şi executaţi public.

Nu pentru asta am intrat în politică, şi cred sincer că nici dumneavoastră. Sunt şi răman un om de dreapta. Dacă mîndria de a fi liberal înseamnă un delict pentru conducerea de astăzi a PNL, nu mă mai regăsesc în acest partid.

Onoarea de militar nu îmi permite să îmi vand constiinţa de dragul unei funcţii. Sunt convins că mulţi liberali din Focşani şi din judeţ gîndesc la fel ca mine. Lor, şi numai lor le este adresată aceasta scrisoare, doar lor le sunt dator cu o explicaţie.


Un liberal, fost membru PNL Vrancea

Col (r) Radu Ignat






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.