Politică

Trăşculescu vorbeşte despre risipă energetică la Varşovia

Iulia Crețu
12 sep 2011 1479 vizualizări
Deputatul PDL de Vrancea are în acest zile agenda plină. Nu la Parlamentul Romaniei, ci tocmai în Polonia, la Varşovia, unde participă la reuniunea de lucru a conducerilor comisiilor de afaceri economice din parlamentele ţărilor UE.

Tema discuţiilor o reprezintă politica energetică a UE, cu referire la criza economică, rolul Băncii Europene de Investiţii în cofinanţarea proiectelor în acest domeniu, dar şi “aspecte privind asigurarea securităţii energetice prin raţionalizarea costurilor pentru investiţii sociale şi de mediu”, după cum spune Trăşculescu. „Unul din aspectele de maxim interes la reuniune este eficientizarea consumului de energie, o temă universal valabilă în toate statele Uniunii Europene. Stoparea risipei de energie – atît la nivelul marilor consumatori industriali cît şi a locuinţelor populaţiei este un deziderat european care decurge dintr-o necesitate reală. Pentru noi, ca cetăţeni europeni, important este să înţelegem şi să ne asumăm acest deziderat în termeni de politici publice, fie că locuim la Varşovia, fie la Focşani”, se arată într-un comunicat de presă al PDL Vrancea. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.