Politică

Placinta va inspecta taberele si bazele sportive din judet

Ziarul de Vrancea
14 aug 2009 935 vizualizări
Schema de personal de la Clubul Sportiv Unirea ar putea suferi schimbari

Ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta, este asteptata sa viziteze la sfirsitul acestei saptamini bazele sportive si taberele din judet, dupa ce in urma cu citeva zile a efectuat o vizita similara la Constanta. Este de asteptat ca ministrul ca treaca si pe la Clubul Sportiv "Unirea" Focsani, singurul club departamental din judet, condus de Petrea Vilcu. Acesta a intrat in atentia ministrului dupa ce a lipsit de la sedinta convocata de minister cu sefii cluburilor din tara. "M-a deranjat ca nu s-a prezentat la intilnirea convocata la Minister unde am avut intilnire cu cluburile. Chiar daca esti in concediu, ca si factor responsabil, trebuie sa raspunzi la telefon, e vorba de starea clubului. Partidul l-a sustinut, stiu ca domnul Trasculescu (liderul PD-L-n.r.) l-a sustinut ca este un sportiv, eu nu contest realizarile, eu nu sint sportiva, nu vreau sa-mi fac un trecut sportiv, dar as vrea ca factorii decizionali sa-si dea seama ca trecem printr-o perioada de criza", a spus Sorina Placinta intr-o intilnire cu presa organizata la Focsani. Directorul s-a scuzat ulterior spunind ca a fost plecat in Italia. Nu este exclus ca si acest club sa fie afectat de reducerile de personal anuntate de Ministerul Tineretului si Sportului, in conditiile in care aici lucreaza mai multi sefi decit personal executiv. In afara de directorul coordonator, exista si un director coordonator adjunct, un administrator si un metodist, care au grija de o mina de angajati. (E. POPESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 11 ore, 56 minute, 7 secunde
JOS CU Petrea Vilcu , Trebuie inlocuit repede cu cineva tanar. poate asat Placintutza mai castiga niste voturi si clubul isi revine!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.