Politică

Vicele Vasile Paraschiv si-a mutat biroul afara, la taranul sarac

Ziarul de Vrancea
14 iul 2009 1810 vizualizări
PD-L si PSD nu merg impreuna nici cind politicienii sint legati de protocol, dar nici cind sint rude de singe u la Cimpineanca, viceprimarul PSD Vasile Paraschiv, var cu primarul PD-L Stefan Paraschiv, si-a mutat biroul in aer liber, pe marginea drumului u vicele il acuza pe varul primar ca nu-i da birou in cadrul Primariei

Primaria Cimpineanca este prea mica pentru cei doi veri care conduc destinele comunitatii vrincene, Stefan si Vasile Paraschiv. Desi poarta acelasi nume, diferentele ideologice si politice ii fac sa nu mai poata sta nici macar la aceeasi masa sau sa lucreze in acelasi sediu. Protocolul PSD-PD-L nu isi gaseste drum normal in viata politica mioritica nici macar intre rude. Ieri, viceprimarul de la Cimpineanca, social democratul Vasile Paraschiv a renuntat sa stea la biroul oferit de varul sau, primarul democrat-liberal Stefan Paraschiv, in scoala veche din comuna si s-a mutat"¦ la sosea. Pesedistul si-a gasit un sponsor, pe "taranul sarac" din Cimpineanca, Constantin Craciun, cel care i-a amenajat un cort, un ciot de bustean drept scaun si o masa de lucru cu musama veche. Pentru a fi si mai credibil in protestul sau, fermierul i-a confectionat ajutorului de edil si o placuta indicatoare, prin care consatenii afla programul de audiente non-stop al lui Vasile Paraschiv, si i-a asezat pe masa si un telefon, dar "¦ fara ton. Din declaratiile viceprimarului fara birou, se pare ca iesirea sa in aer liber i-a priit, dat fiind ca foarte multi sateni s-au oprit sa-si spuna problemele. "Primarul nu vrea sa imi dea birou in Primarie, desi e obligat sa ma lase in cel al fostului viceprimar. Eu mi-am respectat toate promisiunile din campanie, el insa nu a facut asa ceva. Oamenii au venit sa ma caute si cind am iesit in strada, au venit cu probleme de curatenie, de mediu. Le-am spus si de subventii. El (primarul Stefan Paraschiv n.r.), in schimb, nu vrea sa respecte promisiunile. A spus ca face curatenie in Primarie, ca va sta cu talpa pe jos, dar acum sta de vorba numai cu pochii si cu sefii de ferme. Pai eu l-am ajutat, am muncit in campanie de m-a luat dracu"â„¢, pina m-a durut in git de cit am strigat. Iar acum e sucarit pe mine, mi-a taiat si telefonul. Nu pot vorbi decit cu cei din Primarie, nu pot vorbi cu Garda de Mediu sau cu Pompierii. Pai ce fac cind am probleme? Vin oamenii si ma cauta sa ma anunte de una alta"¦", ne-a spus Vasile Paraschiv, din biroul sau improvizat in locul cunoscut ca "Moara cu noroc".


Vasile ameninta ca va folosi numarul de telefon al lui Oprisan


Viceprimarul PSD spune ca situatia a fost adusa si in atentia mai marilor din partidul sau, celor doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean, Dragos Birladeanu si Mircea Diaconu. In cazul in care varul sau, primarul, nu-i da birou in incinta Primariei, Vasile Paraschiv ameninta ca va folosi numarul de telefon al lui Marian Oprisan, pe care-l tine bine in agenda sa de lucru. Primarul PD-L Stefan Paraschiv spune ca relatiile cu varul viceprimar decurg "aproximativ bine", insa se disculpa si spune ca i-a pus la dispozitie lui Vasile Paraschiv un birou intr-o cladire din curtea primariei pe care insa l-a refuzat. "Probabil acolo ii place mai mult", a fost replica primarului PD-L la anuntul reporterilor ca adjunctul ruda ii sta pe marginea drumului, in biroul in aer liber. Primarul motiveaza ca nu-i putea aloca ajutorului sau biroul fostului viceprimar pe motiv ca in incaperea respectiva functioneaza compartimentul de achizitii publice. (Iulia CRETU, Daniel GIRLEANU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 48 minute, 44 secunde
Propun sa il dea afara si de aici... o sa accizeze tuica de la cazanul de tuica
, acum 739399 zile, 14 ore, 48 minute, 44 secunde
Alt OMU??????
, acum 739399 zile, 14 ore, 48 minute, 44 secunde
Lasati evacuarea verisorului si reparati drumul in comuna, ne rupem masinile si se pare ca nici nu va pasa de soarta cetateanului. V-am votat degeaba.
, acum 739399 zile, 14 ore, 48 minute, 44 secunde
...va .ut muma-n kur la amandoi ! Golanilor !
, acum 739399 zile, 14 ore, 48 minute, 44 secunde
\"Va certati cum se cearta si alti de 20 de ani si ce au facut:au vindut tara,au distrus tara,ginditiva la lucruri serioase ce lega de cetateni comni cimpineanca de tineretu comuni .de stare citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.