Politică

Oprisan imbufnat pe scena, activul de partid la palavre cu Mitrea

Ziarul de Vrancea
15 mai 2009 1384 vizualizări
O delegatie de aproximativ 200 de pesedisti vrinceni din prima linie a activului de partid a fost prezenta ieri la Consiliul National largit al PSD, unde presedintele Mircea Geoana a fost lansat in lupta pentru Palatul Cotroceni, in aceeasi zi cu lansarea la apa a candidatilor la europarlamentare.

Chiar daca a urcat pe scena, ca de obicei, baronul Marian Oprisan nu a mai afisat entuziasmul din alte ocazii, ba chiar a fost vizibil imbufnat si nu a aplaudat alaturi de colegi, cum facea in trecut. De altfel, si vrincenii au avut o prezenta apatica, au stat in fundul salii si nici nu au mai afisat bannere generoase, asa cum au facut in trecut, la asemenea intilniri. Senatorul de Vrancea, Miron Mitrea, cazut in dizgratia conducerii centrale a partidului pentru declaratiile belicoase facute in ultimele luni la adresa lui Mircea Geoana, a stat in sala cu delegatia vrinceana, si s-a intretinut cu primarii de la Odobesti si Adjud, dar si cu cei din comunele colegiului sau. Pe scena, alaturi de Marian Oprisan, au urcat si primarul Decebal Bacinschi, dar si secretarul de stat Gica Duta din Ministerul Agriculturii. O posibila explicatie pentru faptul ca delegatia vrinceaa nu a stat in prima linie, printre "premianti", ar fi faptul ca Vrancea nu are nici un candidat pentru Parlamentul European si nici un ministru plin in cabinetul Emil Boc, care sa-i motiveze, in ciuda faptului ca organizatia a obtinut rezultate bune la alegeri. Totusi, la final, Marian Oprisan nu a ratat fotografiile oficiale facute cu liderul PSD Mircea Geoana. (N. P.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.