Politică

Iulian Matache, in carti pentru o functie la Ministerul Dezvoltarii

Eduard Popescu
15 ian 2009 2965 vizualizări
Marian Oprisan vrea sa isi plaseze la Bucuresti oamenii de incredere din Consiliul Judetean

Iulian Matache, director al Directiei Tehnice din cadrul Consiliului Judetean Vrancea si sotul presedintei Judecatoriei Focsani, Daniela Matache, pare sa fie in carti pentru un post de secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si a Locuintei (MDRL), conform ultimelor informatii care ne-au survenit, pe surse. Iulian Matache nu a dorit sa comenteze aceste informatii, conform carora ar urma sa ocupe o functie in ministerul condus de democrat-liberalul Vasile Blaga. "Nu pot nici sa confirm, nici sa infirm. Lasati-ma sa comentez miine (azi, n.r.)", a declarat, succint, Iulian Matache. Pina la aceasta data, premierul Emil Boc a numit deja doi secretari de stat in cadrul MDRL. Este vorba despre doi democrat-liberali, Razvan Murgeanu, fostul viceprimar al Capitalei, cumatrul fostului senator de Vrancea, Jan Vraciu, si Ioan Andreica, prim-vicepresedintele al PD-L Bistrita-Nasaud. Pentru un alt fotoliu de secretar de stat, de aceasta data la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, se pregateste si social-democratul Gica Duta, consilier judetean PSD si fost candidat perdant la alegerile parlamentare. Cit priveste numirea directorului din cadrul CJ, Catalin Vrabie, la Ministerul Administratiei si Internelor, inca nu s-a luat nici o decizie oficiala. Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat ieri ca va face in urmatoarele zile propuneri pentru structura finala a ministerului. întrebat ce se va intimpla cu secretarii de stat desemnati de fostul ministru, Gabriel Oprea, si aprobati deja de premierul Emil Boc, Geoana a precizat ca o parte dintre cei propusi initial in functia de secretar de stat vor fi reconfirmati si a aratat ca exista posibilitatea de a fi avansate si alte propuneri. Deocamdata nu s-a mai auzit nimic de propunerile avansate de partenerii de guvernare de la PD-L Vrancea. Printre ultimele numiri facute de premierul Emil Boc nu se regaseste nici unul dintre numele pentru care a facut lobby la Bucuresti liderul filialei, Alin Trasculescu. (Eduard POPESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.