Politică

Iorgovan va coordona apararea lui Iliescu

Ziarul de Vrancea
14 iun 2005 705 vizualizări
Senatorul PSD Antonie Iorgovan, care conduce Societatea Profesionala de Avocati “Iorgovan si Asociatii”

Senatorul PSD Antonie Iorgovan, care conduce Societatea Profesionala de Avocati “Iorgovan si Asociatii”, va coordona gratuit apararea lui Ion Iliescu in dosarul privind mineriada din 13 - 15 iunie 1990, instrumentat de Sectia Parchetelor Militare. “Ca urmare a discutiei avute la sfirsitul saptaminii trecute cu domnul presedinte Ion Iliescu, am acceptat sa preiau coordonarea apararii domniei sale in dosarul mineriadei din 13 - 15 iunie 1990. Motivul pentru care nu m-am implicat de la bun inceput in acest caz a fost operatia pe care am suferit-o recent, fapt care m-a impiedicat sa ma ocup de apararea domnului Ion Iliescu. In perioada care urmeaza, impreuna cu echipa mea de avocati, vom analiza dosarul in care este implicata domnia sa si vom construi a apararea bazata pe fapte reale si incontestabile, in litera si spiritul legii” se arata intr-un comunicat dat publicitatii, ieri de catre seful biroului senatorial al lui Antonie Iorgovan.


Macovei are deja "nume" pentru sefia PNA

Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a afirmat, ieri, ca exista un "conflict mocnit" in Parchetul National Anticoruptie in care nu a intervenit intrucit nu e treaba sa, recunoscind totodata ca are "nume" pentru inlocuirea conducerii PNA. De asemenea, ministrul a spus ca restructurarea PNA va fi pusa in discutia expertilor GRECO (Grupul de state impotriva coruptiei) si Comisiei Europene, tinind cont de actualele competente ale acestei institutiii. Ministrul Macovei a sustinut, luni, necesitatea restructurarii PNA. Macovei a subliniat ca singurul lucru care o intereseaza este "sa iasa dosarele", invocind si faptul ca poate cazurile nu sint solutionate din cauza conflictului intern.

Intrebata daca are in vedere schimbarea conducerii PNA si daca s-a gindit la anumite persoane - dupa adoptarea pachetului de legi pentru care Guvernul isi asuma raspunderea - Monica Macovei a raspuns: "Da".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.