Politică

Tinerii crestin democrati si-au ales conducerea

Mihai Boicu
14 iun 2005 751 vizualizări
Tinerii populari crestin democrati din Vrancea si-au ales conducerea in cadrul Adunarii Generale care a avut loc duminica.

Tinerii populari crestin democrati din Vrancea si-au ales conducerea in cadrul Adunarii Generale care a avut loc duminica. Presedintele TCD a fost ales Catalin Mocanu, cel care a detinut functia de presedinte interimar pina la aceasta data. In functia de secretar a fost ales Ionut Tudorancea. Biroul de Conducere este compus din cinci membri, pe o durata de doi ani. Alegerile au fost supervizate din partea conducerii organizatiei PPCD de vicepresedintii Lilian Ilie si Petre Itu. "S-a dat citire manifestului de la Cluj adoptat saptamina trecuta. Sintem pentru aplicarea punctului 8 al Proclamatiei de la Timisoara prin intermediul unei legi a lustratiei, care sa reformeze chiar si dupa 15 ani clasa politica romaneasca", a declarat vicepresedintele Lilian Ilie. In aceasta perioada au loc alegeri in toate organizatiile judetene ale PPCD, in vederea organizarii, in toamna, a Conferintei judetene. De asemenea, in zilele de 2 si 3 iulie presedintele PPCD Gheorghe Ciuhandu va veni in Vrancea pentru a participa la un forum popular, unde vor fi prezenti lideri PPCD din Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Buzau si, bineinteles, Vrancea. Intilnirea va avea loc la Ateneul Popular "Mr. Gheorghe Pastia" din Focsani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.