Politică

CJ a cerut IPJ si Parchetului sa verifice transportatorii

Mihai Boicu
26 iun 2008 783 vizualizări
Consiliul Judetean sustine ca a cerut Politiei si Parchetului Judetean verificarea legalitatii documentelor prezentate de transportatorii care au cistigat licitatia pentru traseele de transport persoane din judet, tocmai pentru ca administratia publica judeteana sa nu gireze o serie de ilegalitati .

Intr-un comunicat de presa semnat de Marian Oprisan, se arata ca CJ a organizat licitatia, insa a introdus in aplicatia electronica a Agentiei pentru Serviciile Societatii Informationale (ASSI) doar Programul judetean de transport public de persoane prin curse regulate in perioada 2008 "" 2012 si vechimea operatorilor de transport, potrivit datelor furnizate de Autoritatea Romana Rutiera Vrancea. "Pentru a participa la licitatie, fiecare operator a avut obligatia de a-si introduce in aplicatia ASSI, in baza unui certificat electronic, datele referitoare la parcul auto detinut. Confirmarea veridicitatii datelor introduse de fiecare operator a fost realizata de ASSI pe baza datelor furnizate de ARR. Cistigatorii licitatiei electronice in sistem national au fost stabiliti de catre ASSI pe baza criteriilor de punctare stabilite prin Ordinul MT nr. 394/2008. In aceste conditii, Comisia paritara pentru atribuirea traseelor, constituita la nivelul Consiliului Judetean, a avut doar obligatia de a emite hotariri de atribuire a traseelor judetene cistigatorilor licitatiei afisati pe site-ul ASSI", se arata in comunicatul CJ Vrancea. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.