Politică

Jurnal de campanie

Ziarul de Vrancea
26 mai 2008 913 vizualizări
Lupte pentru acapararea panotajului electoral

Membrii partidului lui Gigi Becali se declara nemultumiti de felul in care partidele mari inteleg sa-si dirijeze campania electorala intr-o lipsa totala de fair-play fata de partidele neparlamentare. Ieri, staff-ul liderului PNG Vrancea, Marin Stoica, aspirantul la fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean, a efectuat un turneu electoral in localitatile Dumbraveni, Obrejita, Sihlea, Popesti, Urechesti, Suraia si Biliesti. "Din cauza presunilor celor din PSD, oamenii nostri de la Obrejita au fost nevoiti sa se retraga de pe liste si noi acum acolo nu mai avem candidati, desi aveam lista completa la Consiliul Local. La Sihlea ne-au pus talpi liberalii. Acolo listele noastre de candidati sint afisate undeva in preajma noroiului de nu te poti apropia sa citesti ce candidati avem. Nu stiu ce sa mai spun, e o mare mizerie aceasta campanie", ne-a declarat candidatul PNG la sefia CJ Vrancea, Marin Stoica. (D. G.)


Campanie cu «cagule» la Tifesti


Democrat-liberalii vrinceni au profitat de ultimul sfirsit de saptamina de campanie si s-au impartit in patru echipe care au batut judetul in lung si-n lat in speranta ca vor convinge alegatorii sa-i voteze. Liderul PD-L, Jan Vraciu, candidatul partidului la postul de presedinte al CJ, spune ca peste 300 de membri de la judet au fost implicati in coordonarea actiunilor electorale. «Au fost mai multe echipaje la atit pe valea Zabalei, a Putnei, a Susitei, cit si in zona de nord, dar si la cimpie, in Rastoaca, Vulturu, Nanesti, Maicanesti si Ciorasti. Ziua am incheiat-o la Tifesti, unde s-au adunat peste 1500 de oameni si 260 de masini. Pesedistii locali, care l-au chemat in comuna pe Marian Oprisan, au fost coplesiti de manifestatia noastra, iar la final au chemat mascatii, desi oamenii nostri au actionat pasnic si nu au agresat pe nimeni. Noi am avut doua adunari electorale la Clipicesti si Batinesti, am avut peste 3 kilomeri de masini», s-a laudat Jan Vraciu. Pesedistii au dorit sa faca si ei o manifestatie in comuna, insa primarul Gabriel Postolache spune ca nu aveau autorizatie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.