Politică

Jurnal de campanie

Ziarul de Vrancea
22 mai 2008 693 vizualizări
Pauca recidiveaza

Primarul Ion Pauca de la Nereju recidiveaza. Liberalii au venit iar ieri la Focsani sa se plinga de edil ca ii urmareste si ii ameninta"Ne-a ajuns pe la Spulber, in punctul Catina, cu masinile si ne-a amenintat ca ne omoara. Era chiar primarul de data asta si are acest comportament de cind a ajuns la putere. I-a dat de gust si puterii, dar si banilor. Am facut sesizare si acum o luna la Politie. Se ia de noi pentru ca sintem liberali. Avem lipite doar cite doua afise la noi la casa si la grajd pentru ca pe restul ni le-a rupt. Ion Pauca ne ameninta pe noi, cei care nu sintem cu PSD-ul, ca nu ne mai da autorizatii de casa si ca ne trimite in Insula Serpilor sa traim. Ne-am saturat. Vom face si acum plingere la Politie", ne-au declarat Toader Anton si Pavel Burz, ambii candidati pentru Consiliul Local. (I. CRETU)


Azi se aleg sefii alegerilor


Astazi are loc in sala de Consiliu a Tribunalului, de la ora 14.00, tragerea la sorti pentru desemnarea presedintilor si loctiitorilor birourilor electorale ale circumscriptiilor de votare, in vederea desfasurarii alegerilor din 1 iunie. Sedinta este publica. Listele cu propuneri s-au intocmit in conformitate cu dispozitiile art. 28, alin. 2 din Legea nr. 67/2004 si au fost depuse la presedintele Tribunalului. (M. B.)


Liberalii au dat flori de Sf. Imparati


Candidatul liberalilor pentru Primaria Focsani, Romeo Paul Postelnicu, insotit de staff-ul sau de campanie, a impartit ieri flori focsanenilor. Ocazia a reprezentat-o sarbatoarea Sf. Imparati Constantin si Elena. De micile atentii s-au bucurat atit sarbatoritii zilei, cit si norocosii trecatori. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.