Politică

Focsaniul, santier electoral

Doina Ganea
2 mai 2008 800 vizualizări
Aspirantul la cel de-al treilea mandat de primar al Focsaniului, Decebal Bacinschi, tine electoratul cald cu santierele deschise pentru reabilitarea diferitelor strazi din municipiu.

Chiar si in aceste zile de sarbatoare, utilajele pot fi gasite la tot pasul fie pentru turnarea asfaltului, fie pentru ridicarea la cota a capacelor de canalizare. Municipiul Focsani numara 287 de strazi cu o lungime totala de 116 km si o suprafata carosabila de 92,6 km. De la inceputul programului de reabilitare stradala si pina acum, potrivit edilului sef, au fost asfaltate 18 strazi, in curs de executie fiind zonele Vilcele, Alexandru Golescu, Siretului, Ana Ipatescu, Bucegi, Cuza-Voda, bd. Garii, bd. Republicii, Simion Mehedinti, Predeal si Mihai Eminescu. O alta serie de strazi va intra insa in programul de reabilitare in acest an, dupa cum promite edilul. "Strazile ale caror executii de lucrari vor incepe in anul 2008 sint bd. Independentei, complexul bd. Bucuresti- bd Unirii si complexul Obor. Lucrarile vor fi de aceeasi natura si anume refacerea carosabilului pe principalele artere, precum si pe unele strazi colaterale. Vom remodela spatiile de parcare si vom trece la reabilitarea suprafetei de trafic pietonal pe trotuare", ne-a declarat primarul. In programul de reabilitare realizat prin creditul bancar de 50 de milioane de lei au fost cuprinse 45 de strazi si sapte bulevarde. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 30 minute, 24 secunde
Nu poti circula in Focsani de gropi,in loc de strazi si gaze in oras, s-a oferit numai circ electoral,concerte si artificii,de mai bine de 8 ani ,nu s-a facut nimic concret in refacerea strazilor ,sau citeste integral
, acum 739405 zile, 30 minute, 24 secunde
Adevar ai grait, omule! E bine sa avem mintea treaza pana la capat
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.