Politică

Cu cine defileaza partidele

Ziarul de Vrancea
23 apr 2008 14553 vizualizări
Ziarul de Vrancea va prezinta listele de candidati ale principalelor partide la Consilul Judetean si Consiliul Local Focsani. Ieri a fost ultima zi in care formatiunile politice si-au putut depune listele de candidati pentru alegerile locale.Unii lideri au adus modificari de nume pe ultima suta de metri, in functie de interese, implicare si... aptitudini. Daca liberalii si democratii s-au inscris mai devreme, PSD a depus listele mai pe intuneric, seara tirziu, ca in 2004. Listele propun in fruntea judetului si a municipiului parte din oamenii "tabaciti" in mandatul actual, dar si nume noi. PNL "recicleaza" un numar semnificativ de oameni reorientati politic, in timp ce PD-L vine din urma cu "gradinita" politica.

Batalia pentru un scor cit mai mare la alegerile locale de pe 1 iunie a intrat de aseara in linie dreapta. Daca pina ieri candidaturile mai puteau fi schimbate, in functie de lipiciul la electorat si la liderul de partid, de ieri, de la ora 24.00, listele pentru primarii, Consilii Locale, Consiliul Judetean si pentru presedintia acestuia sint batute in cuie. Partidele mari au avut ieri o zi destul de tensionata dat fiind ca in curtea anumitor formatiuni lista nu a fost definitivata cu calm, existind discutii, contre, certuri si modificari de ultim moment. Marirea unora a insemnat decaderea altora. Cei dezamagiti de mandatul 2004-2008 au cerut sa nu mai fie trecuti pe liste ori au preferat coada plutonului pentru a scapa de corvoada implicarii politice in junglele CL sau CJ. Listele depuse de liberali si democrati aduc in prim plan o serie de modificari pe scena politica, in sensul in care unii consilieri trec in rindul doi, lasind cale libera altora, unii reorientati de prin alte sfere, altii inca sugari in ale politicii. Printre cei care se vor bate la alegeri se numara si membri ai PC, PRM, PIN, Uniunea Pensionarilor, Partidul Ecologist, PNG, sau Partida Rromilor. Dupa modelul din 2004, pesedistii au fost ultimii la depunerea candidaturilor.


Democratii propun tineri, liberalii vor oameni cu experienta


Daca liberalii au ales sa se mindreasca la Biroul Electoral cu sacose inscriptionate cu sigla partidului si sa vina in "gasca", democratii abia au gasit o punga mototolita cu sigla "Rompetrol", firma detinuta de... un liberal, Dinu Patriciu. Nici la capitolul entuziasm nu au iesit in evidenta. Continutul listelor este insa destul de interesant, dat fiind ca unele nume cunoscute acum in CL Focsani nu mai sint in fata. PD-L mizeaza pe un suflu tinar in politica vrinceana, promovindu-l pe tinarul de 33 de ani Alin Trasculescu pentru functia de primar. Si pentru ca un tinar politician nu poate fi pe aceeasi lungime de unda decit cu tineri, partidul ii impinge la lupta pentru CL Focsani pe Mugurel Malureanu, 30 de ani, economist, fiul unui om de afaceri cu vederi de stinga, Daniel Gongu, 30 ani, economist, pe pozitiile 6-7. In fruntea listei sint insa si veterani in ale politicii precum Nicu Tanase, Mirela Bizna, Danut Popoiu ori Niki Moise. Actualii democrati din micul Parlament Apostu Croitoru, Mioara Lazar si Gheorghe Gadjinschi sint pozitionati de la locul 9 in jos, sansele lor de a mai prinde un mandat fiind mult reduse. Pe lista PD-L, la pozitia10, figureaza si finul subprefectului Ion Oprea, Cristinel Susu. Pentru cele 21 de locuri de la CL Focsani se bat si liberalii care i-au impins in fata pe rodatii de acum Nicolae Latcan, Vasile Dobre, Doina Fodoreanu, Gheorghe Stan, Gicu Vrincianu sau Manole Merchea. Acestia ar trebui sa fie un sprijin pentru propunerea de primar a liberalilor, Romeo Paul Postelnicu, facind parte din aceeasi generatie. Parte dintre amintitii competitori sint foarte aproape sa prinda un nou mandat. Nu acelasi lucru se poate spune despre Gabriel Negoita, locul 10, Victor Racosanu, locul 14, ori Gabriel Corneanu, locul 23, care a anuntat deja ca nu mai este interesat de un nou mandat. Actualul ales liberal Constantin Atomei nu mai figureaza pe liste. In schimb, Mihailescu, care s-a declarat independent in 2006, a revenit in tabara lui Nini Sapunaru. Printre cei pe care liberalii "i-au onorat" cu trecerea pe lista, ce-i drept pe pozitii codase cu sanse minime de a obtine mandate, se numara col. Radu Ignat, fostul sef al Brigazii 8 Artilerie Mixta "Al. I. Cuza", proaspat pensionar, dar si liberal, dar si Emil Onea, inspector scolar, ori Daniel Trofin, purtator de cuvint al PNL.


La vremuri noi, tot ei


Si la CJ noua legislatura aduce miscari de trupe. Pentru functia suprema s-au inscris pesedistul Marian Oprisan, liberalul Nini Sapunaru si democratul Jan Vraciu. Seful CAS, Mihai Copaci abia a prins un loc 14, urmat de omul de la agricultura, Gabriel Barculescu, inginerul silvic Petrica Tudosa sau primarul de la Slobozia Bradului, Valerica Zamfirescu. Pe un loc 28 liberalii l-au trecut si pe generalul scolilor, Iordache Bostan. PD-L pluseaza cu Corneliu Momanu, Andrei Dulgheru, Valerica Panciu, Constantina Negoita, Emilian Diaconu si Corneliu Negru, aflati pe locuri eligibile. In mijlocul plutonului la PD-L sint Sorin Hornea, locul 10 si profesorul Banel Barbieru, locul 12. PSD a depus ultimul listele aseara, la 21.30, la putin timp dupa cei de la PC. Conservatorii le-au dat un pic de furca membrilor BEJ deoarece au pus 42 de candidati la CJ, in loc de 40, scapind din vedere ca regulile s-au modificat fata de 2004. Marian Oprisan a depus listele, insotit de consilierii judeteni Laurentiu Marin si Dragos Birladeanu, precum si de fostul secretar al Prefecturii, Constantin Mindrila. "Cei din urma vor fi cei dintii", i-a spus Oprisan Mandicai Badiu, presedinta BEJ. La plecare, liderul PSD a tinut sa-i comunice ca a depus deja citeva contestatii deoarece "campania electorala a inceput mult mai devreme". Pe primul loc pe lista de consilieri, asa cum era de asteptat, se afla Oprisan, urmat de vesnicul Mircea Diaconu, actualul vicepresedinte al CJ. Lista primilor 20 cuprinde 15 consilieri din actuala legislatura, la care se adauga cinci pesedisti noi, cu sanse sa fie alesi. Pe locul 11 este Ionel Gabriel Necula, de profesie inginer si ocupatie director. Pe locul 13 il regasim pe Gica Duta, fostul sef al Directiei Silvice. Pe 15 a intrat pensionarul Nicolae Zamfir, pe 18 notarul pancean Ciprian Nica, iar pe 20 medicul Valentin Ochean, fostul director al Spitalului Judetean. La municipiu, pe locurile eligibile ale PSD sint si nume noi. Primarul Decebal Bacinschi a cerut si a reusit sa obtina pentru fostul deputat si consilier Laurentiu Veber un loc sase pe lista. Primii opt consilieri, cu exceptia lui Veber, sint actuali consilieri, iar de la 9 pina la 15 sint numai nume noi. Au plecat dintre eligibili Ion Vlase, Coman Imparatu si Sandu Paroiu. Dintre membrii CL de acum doar 10 au intrat pe liste, din care sapte pe locuri eligibile. George Mateescu, cel mai tinar consilier din actuala legislatura, nu se mai regaseste pe listele de candidati. (Iulia CRETU, Mihai BOICU)


Ziarul de Vrancea va prezinta listele de candidati pentru Consiliul Judetean si Consiliul Local ale principalelor partide de pe scena politica


Partidul Democrat-Liberal Consiliul Local Focsani


Nume virsta profesie ocupatie


1.Trasculescu Alin Silviu 33 ani inginer sef reprezentanta RAR

2.Tanase Neculai 42 ani inginer inspector I ARR

3. Bizna Mirela Carmen 46 ani inginer inginer

4. Popoiu Emil Danut 50 ani profesor profesor

5. Moise Ioan Nicolae 58 ani medic manager Spit.Jud. Focsani

6. Malureanu Mugurel Cosmin 30 ani economist director comercial

7. Gongu Daniel 30 ani economist administrator

8. Colin Adrian 41 ani profesor analist programator

9. Lazar Mioara 50 ani inginer inginer operator

10. Susu Cristinei 39 ani electrotehnist ofiter serv. si prod.card

11. Chiper Lucica 48 ani inginer administrator

12. Apostu Croitoru Vasile 37 ani profesor expert educatie UJIP-ISJ

13. Nichitoiu Ovidiu Vitaliu 32 ani economist regional manager

14. Sandu Romica 50 ani inginer mecanic administrator firma

15. Preda Ionel 56 ani jurist consilier juridic

16. Bourcianu Aurel 65 ani pensionar inginer

17. Popa Eugen Vasile 46 ani inginer inginer

18. Istudor Vasile 40 ani jurist lichidator

19. Necula Viorel 51 ani economist administrator

20. Verbiceanu Mihai 62 ani jurist consilier probatiune

21. Gadjischi Gheorghe 51 ani tehnician tehnician investitii

22. Simionescu Gheorghe 59 ani prof.univ.dr.ing.,ec. vicepresedinte

23. Hurmuzache Adrian 54 ani economist ad.credite

24. Spataru Daniel Remus 39 ani inginer inginer sef tura

25. Gafton Gelu 42 ani inginer inginer

26. David Adrian 57 ani avocat avocat Baroul Vrancea

27. Herta Ionel 43 ani inginer Sef serviciu


Partidul National Liberal - Consiliul Local Focsani


1. Postelnicu Romeo Paul 53 ani jurist lector universitar doctor

2. Latcan Nicolae 64 ani inginer sef departament distrib. SC Enet SA

3. Dobre Vasile 55 ani inginer zootehnist director comercial

4. Fodoreanu Doina 53 ani inginer inspector teritorial sef adjunct

5. Stan Gheorghe 58 ani subinginer director

6. Vrinceanu Gicu 50 ani avocat consilier juridic

7. Merchea Manole 52 ani inginer sef birou teritorial ADS Bucuresti

8. Mihailescu Cezar 67 ani tehnician CFR pensionar

9. Vasile Costel 58 ani profesor pensionar

10. Negoita Gabriel 53 ani medic medic chirurg

11. Porumboiu Costica 50 ani contabil director general

12. Chiriac Vasile 40 ani lacatus mecanic cintaret bisericesc

13. Radu Ignat 51 ani colonel doctor pensionar

14. Racosanu Victor 58 ani inginer sef sector CUP

15. Trofin Daniel 29 ani licentiat stiinte administrative referent

16. Isac Vasilica 48 ani profesor invatamint primar educatoare

17. Nedelcu Florin 48 ani inginer director

18. Mereoiu Elena economist sef birou financiar contabil

19. Onea Emil 56 ani profesor inspector scolar

20. Voicu Sultana 57 ani profesor fizica chimie director scoala

21. Voicu Florica 53 ani medic medic

22. Constantin Georgel 49 ani ofiter pensionar

23. Corneanu Gabriel 41 ani inginer director

24. Cozma Valentin 67 ani inginer pensionar

25. Necula Lucian-George 24 ani profesor secretar

26. Enache Catalin 27 ani economist economist

27. Nedelcu Dumitra 50 ani institutor educatoare


Partidul Social Democrat - Consiliul Local Focsani


1. Bacinschi Decebal Gabriel 61 primar inginer

2. Oloeriu Ioan-Liviu 45 director departament inginer

3. Nistoroiu Neagu 48 viceprimar subinginer

4. Mardare George 57 viceprimar inginer-jurist

5. Boboc Tudorita-Rodica 47 administrator jurist

6. Veber Laurentiu-Felician-Doru 63 director SC Prestcom inginer

7. Matisan Bogdan Emilian 35 expert contabil economist

8. Balan Doru Geany 41 sef serviciu juridic jurist

9. Radu Nitu 54 administrator finaciar economist

10. Padineanu Gabriel 41 inginer CUP inginer

11. Dumitru Constantin medic specialist medic

12. Pintilie Vasile 49 administrator doctor inginer

13. Poll Marius 54 profesor profesor

14. Bitanu Petru 50 - inginer

15. Francu Sorin Vasile 42 director teatru psiholog actor

16. Balaban Elena Luminita 49 profesor inginer

17. Ambrosie Ionel 56 profesor profesor

18. Mandea Ionica 43 administrator lacatus mecanic

19. Vlase Ion 66 pensionar maistru militar

20. Imparatu Coman 57 tehnician Romtelecom specialist TC

21. Francu Stefan 64 pensionar inginer

22. Cainap Nicoleta 39 profesor profesor

23. Ghetu Catalin 32 sef birou auto tehnician

24. Paroiu Sandu 74 pensionar economist

25. Mehedinti Aurora-Venera 40 asistent medical economist

26. Giurgea Vasile Teodor 31 asistent social asistent social

27. Dragnea Aurel 58 ofiter in rezerva economist


Partidul National Liberal -Consiliul Judetean Vrancea


1. Sapunaru Nini 45 ani economist Deputat Parlamentul Romaniei

2. Postelnicu Romeo-Paul 53 ani jurist Lector universitar

3. Lambrino Eduard 53 ani inginer persoana fizica autorizata

4. Popescu Kanty Catalin 45 ani inginer director

5. Seciu Romeo 55 ani inginer administrator

6. Aioanei Anisoara 39 ani profesor profesor

7. Stoica Fevronia 56 ani farmacist primar asociat unic

8. Latcan Nicolae 62 ani inginer instalatii Sef Depart. Distributia SC Enet SA

9. Mazere Nicu 46 ani economist director economic

10. Epure Ion 52 ani ofiter administrator

11. Georgescu Marian 50 ani ofiter aviatie pensionar militar, director comercial

12. Trif Costel Sorin 43 ani inginer director

13. Trofin Tudorel Daniel 32 ani specialist administratie publica

14. Copaci Mihail 46 ani jurist inginer presedinte director general

15. Barculescu Costica Gabriel 39 ani inginer director adjunct

16. Ciubotaru Paul Emil 29 ani analist politic sef serviciu AVAS

17. Hanta Grigore 52 ani medic specialist PFA

18. Vrinceanu Gicu 50 ani avocat consilier juridic

19. Dumitrache Tudorache 53 ani ofiter rezerva jurist director SC Gip Detectivi

20. Tudosa Petrica 39 ani inginer director

21. Nedelcu Florin 48 ani inginer director

22. Zamfirescu Valerica 58 ani maistru militar primar

23. Ionescu Neculai 45 ani jurist primar

24. Budeanu Ionel 43 ani tehnician viticol primar

25. Radu Emil 57 ani profesor inspector scolar

26. Ungureanu Marian Ciprian 46 ani economist presedinte SCM Servirea Populatiei

27. Andrei Stefanache 44 ani lucrator economist administrator firma

28. Bostan Iordache 57 an profesor inspector scolar general

29. Ivan Gheorghe 56 ani sef unitate A.P. Administrator firma

30. Raduta Ghita 55 ani inginer silvic director tehnic

31. Olareanu Valerica 60 ani profesor profesor

32. Rusu Gheorghe 60 ani tehnician energetic asociat societate comerciala

33. Ciobotaru Fanica 50 ani economist primar


Partidul Democrat-Liberal Consiliul Judetean Vrancea


1. Vraciu Jan 50 ani inginer senator

2. Momanu Corneliu 59 ani inginer deputat

3. Dulgheru Andrei 53 ani inginer administrator

4. Panciu Valerica 53 ani marochiener director

5. Negoita Constantina 60 ani prof. drd. administratie publica director

6. Diaconu Emilian 62 ani inginer consilier senior

7. Negru Corneliu 40 ani jurist consilier juridic

8. Micu Iliescu Florin Adrian 35 ani asistent universitar profesor

9. Alexe Ion 42 ani profesor fizica administrator

10. Hornea Sorin 36 ani inginer administrator

11. Nichitoiu Ovidiu 32 ani economist manager

12. Barbieru Banel 48 ani profesor profesor

13. Sandu Romica 50 ani inginer administrator

14. Vintila Danut 47 ani inginer director

15. Grobnicu Emil 56 ani inginer director

16. Juravle Adrian 31 ani economist economist

17. Pamfil Vasilica 32 ani absolvent Stiinte Politice administrator

18. Dulgheru Florica 50 ani profesor director

19. Bizna Mirela 46 ani inginer inginer

20. Trif Costel 58 ani medic medic

21. Dumitrache Laurentiu 48 ani inginer inginer

22. Postolache Gabriel 45 ani inginer primar

23. Plesa Costel 49 ani inginer primar

24. Alexandrescu Marcel 62 ani asistent veterinar primar

25. Barbarosie Neculai 60 ani tehnician primar

26. Vladescu Dumitru 49 ani economist primar

27. Iacob Sandu 52 ani tehnician primar

28. Strimbei Ionel 49 ani tehnician primar

29. Trasculescu Alin 33 ani inginer sef reprezentanta

30. Birla Carmen 45 ani inginer director

31. Robu Sorin 50 ani tehnician asociat

32. Chitic Valerica 40 ani profesor administrator

33. Marica Costel 36 ani jurist consilier juridic

34. Vlad Stan 48 ani economist sef centru

35. Craciun Dumitru 60 ani maistru asociat unic

36. Toader Nicusor 47 ani cadru militar pensionar

37. Grosu Vasile 57 ani inginer administrator

38. Spinu Mircea 58 ani profesor profesor

39. Cosor Ghita 60 ani inginer pensionar

40. Arsene Neculai 54 ani tehnician veterinar agricultor


Partidul Social Democrat - Consiliul Judetean Vrancea


1. Marian Oprisan 43 presedinte CJ

2. Mircea Diaconu 75 inginer silvic vicepresedinte CJ

3. Victor Roman 49 economist om de afaceri

4. Stefan Buzarnescu 66 inginer administrator

5. Vasile Carnariu 44 inginer director

6. Constantin Guguianu 58 jurist administrator

7. Gabriel Nedelcu 40 inginer manager proiect

8. Dragos Petrut Barladeanu economist consilier CJ

9. Laurentiu-Daniel Marin 33 inginer director

10. Paraschiv Prodan 60 maistru presedinte sindicat

11. Ionel-Gabriel Necula 31 inginer director

12. Vasile Melinte 57 tehnician director general

13. Gica Duta 54 inginer inginer productie

14. Luminita Teodorescu 40 psiholog consultant proiecte

15. Nicolae Zamfir 62 inginer pensionar

16. Adrian Grosu 30 jurist expert

17. Ionela Dodu 57 inginer inginer sef

18. Nicolae-Ciprian Nica 50 jurist notar

19. Tica Costel 68 inginer horticol pensionar

20. Valentin Ochean 40 medic medic

21. Aurel Vranceanu 65 maistru pensionar

22. Adrian Badiu 40 economist specialist credite

23. Constantin Grigore 56 medic veterinar administrator

24. Adrian Atarcicov 49 profesor profesor

25. Nicolae Marculescu 58 economist consilier grA

26. Aurelian-Octavian Popescu 49 inginer administrator

27. Jana Ciuperca 56 medic medic

28. Lambrinia Bolovan 62 cadru didactic pensionar

29. Dan-Adrian Mocanu 40 inginer inginer

30. Catalin Raduc 42 inginer administrator

31. Nicoleta-Monica Teodorescu 28 avocat avocat

32. Dan-Liviu Vasile 40 medic medic

33. Toader Corduneanu 60 inginer horticol pensionar

34. Cornelius-Mihai Mironica 30 avocat avocat

35. Rodica Watkins 62 profesor administrator

36. Mihai Nedelcu 35 stomatolog stomatolog

37. Catalin Graur 30 stomatolog stomatolog

38. Elena Stoica 49 inginer administrator

39. Gheorghe-Daniel Nicolas 36 economist primar

40. Romeo Vulpe 39 absolvent stiinte politice primar


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 14

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 9 ore, 37 minute, 21 secunde
DIN CEEA CE VIZUALIZAM , CA STUDII SI PREGATIRE ITI CAM DAI SEAMA DIN PRIMA CINE VA CASTIGA ALEGERILE VRANCENE
, acum 739399 zile, 9 ore, 37 minute, 21 secunde
ESTE ADEVARAT CA PNL ARE O ECHIPA PUTERNICA CU OAMENI DIN DIFERITE MEDII SOCIALE SI PREGATIRE PROFESIONALA SI POATE AR CASTIGA DACA NU S-AR FRAUDA ALEGERILE.
, acum 739399 zile, 9 ore, 37 minute, 21 secunde
PNL are cea mai tare echipa, PNL forever.
, acum 739399 zile, 9 ore, 37 minute, 21 secunde
Mama ce schimbari "neasteptate" pe lista PSD. Ca sa vezi, nu ma-nebuni, care va sa zica tot Bacinschi, Mardare,Nistoroiu si gasca pe primele locuri. Mama ce surpriza. Dar hai sa nu fim rai, uite ca citeste integral
, acum 739399 zile, 9 ore, 37 minute, 21 secunde
Acu ca ma uitai mai bine pe lista PNL pentru CJ care e mai la urma, bai nene astia pe primele 7 locuri eligibile au 4 fosti PSD-isti. Hai dao-n fasole de treaba, ati facut-o lata.
, acum 739399 zile, 9 ore, 37 minute, 21 secunde
pt FANE - NU E ASA, DRAGA fane ! doar kanti popescu, stoica fevronia si dl postelnicu. oricum iti dai seama ca dl POSTELNICU se va retrage pt ca va ajunge PRIMAR ! iar cei care l-au parasit pe citeste integral
, acum 739399 zile, 9 ore, 37 minute, 21 secunde
DACA CITITI LISTA O SA CONSTATATI CA PNL ARE CEI MAI MULTI OAMENI VALOROSI SI CRED CA AU INCHEGAT UN NUCLEU FOARTE TARE SPER CA LUMEA SA-SI DEA SEAMA CA PSD COMUNIST VINE CU ACEEASI ABURITI COMUNISTI citeste integral
, acum 739399 zile, 9 ore, 37 minute, 21 secunde
Ma intreb cu ce tupeu se va duce Nini in teritoriu cu lista asta ca sa ceara voturile vechilor liberali. Deci cum ar veni nu erau de gasit 40 de liberali adevarati in Vrancea, trebuiau sa umple lista citeste integral
, acum 739399 zile, 9 ore, 37 minute, 21 secunde
Copii care tot lauda PNL-ul nu va dati seama ca va laudati cu PSD-ul?Si apoi mai uitativa si la sondaje si veti vedea ca sunteti in rahat.Asa ca basti cu Sapunaru cu tot si cu toti laudatorii pe bani.
, acum 739399 zile, 9 ore, 37 minute, 21 secunde
PNL ARE O LISTA DE CANDIDATZI DE 2 LEI!S-A VAZUT 4 ANI ASTA !!!IN SONDAJE SUNTETI DE KKT,ACELASHI KKT ATI FACUT DIN TARA ASTA!CARE SA FIE MOTIVUL DE A CONTINUA TOT CU VOI?IA MAI STATI VOI PE MARGINE citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.