Politică

Balul Dragobetelui pentru persoane varstnice-Focşani, la prima ediţie

Alexandra TĂTARU
26 feb 2017 2492 vizualizări
Balul Dragobetelui a fost organizat de municipalitate pentru „cuplurile de aur”

Primăria municipiului Focşani a organizat prima ediţie a Balului Dragobetelui, dedicat cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Invitaţia de a participa la acest eveniment a fost adresată tuturor cuplurilor care au fost premiate în anul 2016 şi în anul 2017 pană la data evenimentului din 24 februarie. Totodată, pentru acest eveniment nu s-a impus nicio restricţie cuplurilor care au dorit să participe. Astfel că 100 de "cupluri de aur" au răspuns invitaţiei primarului Cristi Misăilă „Un eveniment care s-a dorit a fi expresia aprecierii şi respectului pe care le avem faţă de cei ce reprezintă pentru fiecare dintre noi adevarate modelele de viaţă şi de familie. Şi iată că prima ediţie a Balului de Dragobete a dat ocazia celor prezenţi să aniverseze sărbătoarea iubirii pe româneşte într-o atmosferă festivă, plină de muzică, dans şi voie bună din belşug. Reuşita acestei prime ediţii şi amintirile de neuitat după această zi, ne arată că acest eveniment trebuie să fie şi va deveni o tradiţie la nivelul Municipiului Focşani. Pentru că aceşti focşăneni cu adevarat de aur, reprezintă, prin tot ceea ce au realizat de-a lungul vieţii lor, un exemplu pentru întreaga noastră comunitate. Lor, dar şi tuturor celor care, indiferent de vârstă, ştiu să iubească, le urăm multă sănătate, linişte şi bucurii alături de cei dragi inimii lor”, a postat pe pagina de Facebook, Cristi Valentin Misăilă.
Manifestarea se află la prima ediţie şi pentru organizarea acesteia s-au alocat de la bugetul local 15.000 lei pentru diplome, materiale promoţionale şi masa festivă.  (A.T)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
marian, acum 2615 zile, 21 ore, 15 minute, 1 secunda
elicitari!
Andrei, acum 2616 zile, 5 ore, 39 minute, 44 secunde
Domnule primar, bunicii mei spun ca a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata lor si ma roaga sa va transmit inca o data multumiri pentru ca i-ati invitat la aceasta petrecere de neuitat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.