Politică

Preţul energiei termice furnizate de ENET creşte începând din luna mai 2017

Alexandra TĂTARU
26 ian 2017 2502 vizualizări

Toate proiectele de hotărâre au fost aprobate cu majoritate de voturi în şedinţa ordinară a Consiliului Local Focşani de ieri 26.01.2017.Au fost aprobate 40 de proiecte de hotărâre.Cu toate acestea discuţii aprinse nu au existat, majoritatea consilierilor aprobând aceste proiecte. Câteva lămuri, totuşi, s-au cerut.Spre exemplu consilieri PNL au solicitat mai multe informaţii cu privire la modul cum vor fi executate lucrările de schimbare a furnizării agentului termic la blocurile ANL.Iar consilierul PMP Costel  Bârsan a ridicat problema sumelor alocate la unele lucrări de proiectare şi salariul aferent dirigintelui de şantier în ceea ce priveşte amenajarea unui sens giratoriu.Responsabilii cu aceste proiecte au oferit toate lămuririle, explicând că din punctul lor de vedere  au respectat legea şi costurile standard impuse înainte de licitaţie. Astfel că, în sinteză, începând din luna mai, preţul energiei termice furnizate de ENET va creşte, conform HCL, noul preţ va fi de 266 lei/Gcal faţă de 255 lei/Gcal cât era până acum. Totodată, se va depune în luna februarie cererea de finanţare pentru lista de investiţii de schimbare a modului de furnizare a agentului ternic la blocurile ANL, se va amenaja sensul giratoriu în pasajul Vâlcele şi se va schimba pavajul în Pasajul Milcov. (A.T.)

 

Citiţi  şi :  Căldura de la ENET "arde" la buzunare!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Anonim, acum 2646 zile, 12 ore, 58 minute, 25 secunde
Prin legarea blocurilor anl la enet se încearcă salvarea de la faliment a acestei societăți capusa si susținută de dragul nostru partid condus de un mare OM ca de la OM la OM se face treaba
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.