Politică

VIDEO!!! Neagu Murgu şi Mirela Bîznă sunt în fruntea listelor la PMP

Mihai Boicu
6 oct 2016 3166 vizualizări
PMP Vrancea a anunţat cine sunt candidaţii plasaţi pe primele locuri la Camera Deputaţilor la Senat. Pentru funcţia de deputat candidează cu prima şansă deputatul Neagu Murgu, fostul preşedinte al UNPR Vrancea, actual preşedinte al PMP Vrancea.

La Senat, în fruntea listei se află prim – vicepreşedintele Mirela Bîznă, fostul lider al PMP Vrancea înainte de fuziunea celor două partide. ”La Vrancea funziunea a fost foarte bună, paşnică, fără certuri. Prin această fuziune au ieşit întărite organizaţiile din teritoriu. Suntem pregătiţi să intrăm în lupta electorală din 11 decembrie”, a declarat Neagu Murgu, într-o conferinţă de presă. Acesta a precizat că ambii candidaţi au girul organizaţiei judeţene. ”Consider şi susţin faptul că în politică trebuie să intre oameni oneşti, oameni care să nu reprezinte anumite grupuri de interese, oameni care sunt capabili să facă legi pentru români”, a spus la rândul său Mirela Bîznă. Cei doi au mai făcut echipă în campania de la parlamentarele din 2012, cand cei doi au candidat sub sigla PP-DD, Murgu pe Colegiul Mărăşeşti, iar Bîznă în Colegiul Dumitreşti. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
DANIELESCU, acum 2758 zile, 10 ore, 22 minute, 43 secunde
În nici 4 ani , d-ul Murgu Neagu a schimbat 3 partide, daca nu va iesi cu PMP-ul , ce va face, va fugi la alt partid, ca vorba aia a dat de gustul banilor nemunciti şi dormind în Parlament, ca de citeste integral
, acum 2758 zile, 10 ore, 29 minute, 36 secunde
Doua non-valori promovat de modelul ,,ha ha ha"".Speram sa nu iasa nici unul si sa mearga la pensie.
, acum 2758 zile, 12 ore, 42 minute, 25 secunde
Vad ca Murgu Neagu iar este promovat, ok pana aici , dar ce anume il califica sa candideze din nou , data trecuta a fost ales cu ajutorul cetatenilor din Marasesti. Ce a facut pentru acest oras? citeste integral
gigel, acum 2758 zile, 20 ore, 9 minute, 14 secunde
Pai daca in curand toata familia sefului lor Basescu se va afla in puscarie normal ar fi fost ca si slugile basiste sa faca aceasta conferinta de la puscaria Mandresti.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.