Politică

Monica Macovei îşi face partid

Ziarul de Vrancea
4 nov 2014 1231 vizualizări
Fostul candidat independent la Preşedinţie Monica Macovei a anunţat, ieri, pe Facebook, o nouă construcţie politică, menţionând că în zilele următoare va face precizări privind denumirea acesteia.


 "În Bucureşti am reuşit împreună un scor de 12%. În Cluj Napoca avem 11,87%, iar în judeţ 7,74%. În Timişoara aţi votat pentru proiectul nostru 9,23%, iar în judeţul Timiş – 6,19%. În municipiul Iaşi am trecut de 10%, iar în Constanţa am avut 8,84%. În diaspora avem 15,1%. Statisticile arată că cei care m-au votat în mod covârşitor sunt tinerii între 18 şi 35 de ani şi oamenii cu studii superioare", scrie Macovei pe Facebook. Ea anunţă o nouă "construcţie" politică: "De aici vom începe noua construcţie, acestea sunt bazele unei construcţii funcţionale, curate, în care oamenii sunt în centru şi participă în mod real la decizie. Dacă fără structuri, bani, fără baroni am reuşit să obţinem aceste rezultate în oraşe mari, controlate de politicieni cu ştate vechi, este dovada clară că se poate. Vom anunţa deciziile privind denumirea noii construcţii în următoarele zile. Vom începe o nouă construcţie politică în jurul principiilor şi valorilor pe care le-am afirmat împreună în această campanie: dreptate, libertate, capitalism, antreprenoriat şi lege egală pentru toţi. Mesajul nostru trebuie dus mai departe în fiecare judeţ, în fiecare oraş, în fiecare comună, în fiecare sat".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
beby, acum 3460 zile, 8 ore, 18 minute, 46 secunde
CINE POATE SA SE INSCRIE INTRUN ASEMENEA PARTID, POATE ALCOOLICII SAU DEBILII MINTAL-
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.