Politică

Sebastian Bodu spune că vrancenii mor de frica lui Oprişan

Ziarul de Vrancea
18 mai 2014 2273 vizualizări
Europarlamentarul Sebastian Bodu, care ravneşte la un nou mandat de eurodeputat din partea PNŢCD, a fost ieri în campanie electorală în Vrancea, după o scurtă vizită la închisoarea de la Ramnicu Sărat, unde a fost organizat un eveniment special cu ocazia centenarului Corneliu Coposu (n. 20 mai 1914, - d. 11 noiembrie 1995).

După un periplu prin  Focşani şi Dumbrăveni, Sebastian Bodu a concluzionat că judeţul Vrancea decade pe zi ce trece. „ Am fost stupefiat să văd că oamenii se feresc să facă poze cu un reprezentant al unui partid din Opoziţie de frica lui Marian Oprişan, oamenii fiind speriaţi că îşi vor pierde locul de muncă. Aşa ceva cred că se întâmplă numai în Belarus, nu într-un stat membru al Uniunii Europene”, a declarat Sebastian Bodu. Acesta consideră că fiecare vrâncean trebuie să simtă că trăieşte în Uniunea Europeană şi nu într-o provincie subdezvoltată, condusă de un baron de tip sovietic. Fostul şef democrat-liberal al ANAF din perioada 2005 - 2007, crede că judeţul Vrancea este departe de a fi considerat o provincie europeană din punct de vedere economic şi social şi spune că singurul merit al lui Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean de mai multe mandate, este acela de a face Vrancea să se lupte pentru un loc fruntaş la coada clasamentului celor mai sărace judeţe. „Le-am spus focşănenilor că PSD se ascunde în România sub masca tradiţionalismului dar în Parlamentul European votează pe bandă rulantă rezoluţii care cer legalizarea căsătoriilor homosexuale, a adopţiilor de către cuplurile homosexuale şi mai rău a obligativităţii informării homosexuale în şcoli. Dacă românii ar cunoaşte aceste lucruri - şi îi invit să verifice ceea ce am spus căutând pe internet - nu ar mai vota PSD niciodată.”, a declarat Sebastian Bodu.

Acesta a mers şi în comuna Dumbrăvenii, în piaţa comunală, unde a stat de vorbă cu oamenii din localitate dar a degustat şi din produsele tradiţionale scoase la vanzare. Acesta a fost însoţit prin judeţ de o echipă de campanie a organizaţiei PNŢCD, partidul în care s-a înscris după demisia din PDL. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
sictiritul, acum 3630 zile, 6 ore, 21 minute, 19 secunde
Da, bai Bodule, ca Oprisan o sta cu mine in cabina de vot!... Marsh!
alegator roman, acum 3630 zile, 6 ore, 28 minute, 29 secunde
Cea mai concisa si din pacate reala,eticheta a vietii pe care o traim pe aceste meleaguri!....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.