Politică

Cum se ajunge purtatoare de vorbe

Mihai Boicu
6 oct 2007 2616 vizualizări
Noua purtatoare de cuvint a Institutiei Prefectului se specializeaza in stiinte politice si e pasionata de calatorii si lectura

Cerasela Madalina Apostu i-a pus la grea incercare pe "zvonacii" orasului dupa numirea in functia de purtator al Institutiei Prefectului. Cine e, de unde vine, cum l-a cunoscut pe prefectul Dragos Mircea, este prietena (a se citi iubita) lui "X-ulescu" ..... Va spunem azi ca noua ocupanta a biroului nr. 52 este o tinara simpatica, care a ajuns la Prefectura "dintr-o intimplare placuta" si in nici un caz nu se va casatori cu un angajat al firmei socrului prefectului. Cel putin asa spune ea. "Eu ma gindesc ca a fost o intimplare norocoasa pentru ca este un loc de munca in domeniul in care m-am pregatit", ne-a spus Cerasela Apostu. Aceasta este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Universitatii "Al. I. Cuza" Iasi. In septembrie si-a sustinut licenta si s-a inscris la master in stiinte politice. Inainte de a ajunge la Prefectura, Cerasela a lucrat in presa. "Am lucrat numai in presa. Am facut practica la Diplomatic TV, unde am invatat ce inseamna o stire. Dupa aceea am plecat la Iasi, unde am lucrat la «Monitorul de Iasi», doua - trei luni pe infractional, apoi pe administratie. Am lucrat apoi la «Ziua de Iasi», pe domeniul economic. In ultimul an nu am lucrat, pentru ca am vrut sa ma concentrez pe ultima sesiune si sa ma pregatesc pentru licenta", ne-a spus Cerasela. Tinara purtatoare de cuvint a Prefecturii a sustinut ca doar "o intimplare placuta" a facut sa fie numita in aceasta functie, intrucit Dragos Mircea cauta o persoana cu experienta in presa sa-l reprezinte. "Planurile mele erau sa plec la Bucuresti, aveam unde sa lucrez in presa nationala. De pe 17 -18 septembrie ar fi trebuit sa ma duc. Dar am considerat ca nu pot sa refuz o asemenea ocazie", a spus Cerasela Apostu. Pasiunile tinerei sint calatoriile si acum profita de aproape fiecare week-end pentru a iesi din oras. Un alt hobby, lectura, a fost abandonat pentru moment din cauza licentei, iar internetul incheie lista pasiunilor Cerasei Apostu. Aceasta abia incepe sa se familiarizeze cu noul loc de munca si spune ca nu stie ce va face pe viitor. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.