Politică

36 de tineri au primit ieri locuinte ANL

Doina Ganea
28 iul 2007 723 vizualizări
Casele au fost terminate cu o intirziere de doi ani

36 de tineri au primit, ieri, locuinte in cartierul Brailei, ridicat de ANL in apropiere de soseaua de centura a Focsaniului. Cele 36 de apartamente trebuiau finalizate de constructorul SCCM Vrancea inca din primavara lui 2005, dar firma a intirziat lucrarile din lipsa fortei de munca. Primarul Decebal Bacinschi i-a felicitat pe noii chiriasi, le-a recomandat sa-si plateasca la timp chiria si utilitatile si si-a cerut scuze pentru intirziere. "Bine ca s-au terminat si acum, pentru ca asteptam din 2005 aceasta inaugurare", a declarat primarul Decebal Bacinschi. Prezent la inminarea cheilor pentru cei 36 de tineri, directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL), Gheorghe Popescu, a dat asigurari ca in cel mult o luna si jumatate vor mai fi date in folosinta alte 36 de locuinte. In cartierul Brailei, compania de constructii care a contractat lucrarile mai are de ridicat inca 140 de apartamente. De asemenea, in Cartierul Tineretului mai sint de finalizat 88 de apartamente, pe care municipalitatea spera sa le inaugureze pina la sfirsitul acestui an. Tot directorul ANL, Gheorghe Popescu, nemultumit de culorile in care sint vopsite blocurile - galben si albastru - a recomandat ca urmatoarele blocuri să aibă alte culori. In cartierul Brailei, Primaria Focsani intentioneaza sa construiasca si o gradinita, pentru copiii locatarilor de aici. ANL vrea să mai finanteze si realizarea unui bloc prin credit ipotecar. Directorul Gheorghe Popescu a solicitat primarului Decebal Bacinschi să identifice un teren de 1.000 de mp unde institutia pe care o conduce să finanteze lucrările la un bloc realizat printr-un astfel de credit.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.