Politică

Daniel Ionescu, pesedistul cu vederi pediste

Mihai Boicu
5 mai 2007 808 vizualizări
Deputatul PSD Daniel Ionescu a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa ca, in opinia sa, la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu nu ar trebui sa aplice noile dispozitii ale Legii referendumului. "Referendumul este un proces care dureaza 30 de zile.

Deputatul crede ca referendumul ar trebui sa aiba loc dupa vechea lege

Din punctul meu de vedere, aceasta lege nu poate fi aplicata. Temeiul judecatoresc impune respectarea legii in baza careia acest referendum a fost promovat", a declarat Daniel Ionescu, care s-a declarat de acord insa cu modificarea legii. Declaratia acestuia vine in contextul in care judecatorii Curtii Constitutionale au decis in urma cu doua zile ca presedintele Traian Basescu poate fi demis cu voturile majoritatii alegatorilor care se prezinta la urne. Deputatul a spus ca faptul ca are o opinie diferita de cea a conducerii PSD nu inseamna ca este impotriva partidului, mai ales ca a fost unul dintre cei 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu. Parlamentarul Daniel Ionescu s-a declarat si impotriva manifestarilor pro sau contra demiterii lui Basescu. "Mitingurile nu

sint genurile de manifestari care isi au locul acum", a declarat Daniel Ionescu. Deputatul PSD a spus insa ca decizia Parlamentului de a-l suspenda pe presedinte este corecta, deoarece Traian Basescu este o persoana "care nu genereaza altceva decit divergente si delasare politica". Daniel Ionescu a

precizat ca alternativele rezultatului referendumului "sint deopotriva rele", insa raul cel mai mare ar fi sa se intoarca Traian Basescu la Cotroceni. "In opinia mea, cel mai corect este ca populatia sa se prezinte la urne. Rezultatul va fi mai consistent, indiferent ca va fi pro sau contra", a declarat deputatul PSD.

Acesta l-a mai acuzat pe Traian Basescu ca este reprezentantul unor grupuri de interese, care acum string bani pentru campania sa electorala. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.