Politică

Momanu este inca liberal pe site-ul sau personal

Mihai Boicu
10 ian 2007 990 vizualizări
Deputatul Corneliu Momanu si-a facut un site doar pentru a iesi in evidenta din "plutonul" parlamentarilor, deoarece au trecut luni bune de cind nu s-a mai schimbat nimic din datele prezentate pe Internet.

Fostul liberal a trecut in tabara lui Theodor Stolojan de citeva luni, insa alegatorii care intra pe site-ul sau pot afla doar despre trecuta lui activitate in PNL Vrancea. "Platformistul" a fost primul si a ramas pina acum singurul parlamentar care s-a gindit sa comunice prin intermediul unui site. Deputatul si-a postat aici activitatea sa politica de pina la intrarea in Parlament, la care se adauga declaratiile politice si initiativele parlamentare. Ultima declaratie publicata este insa cea din 9 mai 2006, intitulata "Despre importanta valorilor europene". Prima si unica initiativa

parlamentara trecuta pe site este cea de modificare a Legii nr. 544/2001, privind liberul acces la informatiile de interes public. Dupa ce a obtinut o modificare a unora din prevederile legii, Corneliu Momanu a propus schimbarea acesteia in intregime, insa aceasta initiativa nu se mai regaseste pe site-ul sau. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.