Politică

Tatăl care s-a culcat cu fiica vitregă a fost trimis în judecată

Gabriel Sava
19 dec 2013 1648 vizualizări
Anchetatorii nu au putut dovedi un eventual viol al celui care ar fi trebuit să aibă grija de copila de 12 ani u între timp, faţa va deveni mamă

La 36 de ani, Eugen S. va da ochii cu judecătorii focşăneni şi va încerca să le explice cum a fost de acord fiica sa vitregă să se culce cu el “de bunăvoie” după cum a susţinut în faţa anchetatorilor. Bărbatul a fost acuzat că, în calitate de concubin al mamei copilei, a profitat de fetiţa de care ar fi trebuit să aibă grijă încă înainte ca aceasta să împlinească 12 ani. S-a stabilit că, începand cu toamna anului 2012, tatăl a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale cu fiica sa vitregă care nu împlinise 12 ani însă varianta violului nu a putut fi dovedită, chiar dacă adolescenta a rămas şi însărcinată. A descoperit mult prea tarziu sarcina, cand nici măcar nu ştia ce înseamnă acest lucru, decat, poate din auzite. Iar tot coşmarul din viaţa ei a durat mai bine de jumătate de an, pană cand a decis să vorbească despre lucrurile urate din viaţa ei cu asistentul social din comună şi cu şeful postului de poiliţie. Mai mult, avand în vedere cele întamplate, copila a fost preluată în sistemul de protecţie a copilului, luandu-se în acest caz şi o măsură de plasament. Acum este fericită, mai ales că Moş Crăciun a venit şi pentru ea şi pentru băieţelul căruia i-a dat naştere de curand. La 13 ani, învaţă să fie mămică pentru că cel care nici măcar tată nu se poate numi, a convins-o ca”de bunăvoie” fetiţa să întreţină relaţii sexual cu ea. Bărbatul care a putut face aceste fapte mai are cu mama micuţei alţi trei copii. De care fata avea grijă cand mama şi individul care, mai apoi şi-a bătut joc de ea, erau plecaţi la muncă. Momentele intime dintre bestie şi fiica sa vitregă au fost prilejuite de faptul că mama s-a aflat în anumite perioade internată cu fraţii mai mici ai fetei. Individul nu şi-a putut ţine în frau instinctele animalice şi nu a putut sta “fără femeie”, după cum a recunoscut la anchetă. Probabil că nici nu are remuşcări pentru ceea ce a făcut, faptă pentru care legea îl pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani. Pentru că a recunoscut încă din faza de anchetă faptele, va primi şi o diminuare de pedeapsă. Fata care a fost traumatizată a decis să nu se mai întoarcă niciodată acolo unde a trăit cele mai negre zile ale vieţii sale de pană acum. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.