Politică

Ponta a umplut din nou ţara de autostrăzi de hârtie.

Ziarul de Vrancea
3 dec 2013 1608 vizualizări
Mădălin Voicu, în şedinţa USL: „Hai, mă, nu exageraţi!”

Premierul Victor Ponta a prezentat în faţa grupurilor parlamentare ale USL planul de autostrăzi pe care Guvernul intenţionează să le realizeze. Ponta a propus chiar votarea unui proiect de lege în Parlament, prin care viitoarele guverne să fie obligate să respecte finalizarea acestor lucrări de infrastructură. În sală, prezentarea lui Ponta a trezit reacţii amuzante, deputatul PSD, Mădălin Voicu, când a văzut cum s-a înroşit harta de autostrăzi a exclamat: “hai mă, nu exageraţi”

 

 

Prim-ministrul a rostit de câteva ori că aceasta este o “strategie realistă” şi că reprezintă un proiect important al USL: “acela de a avea în mod realist o reţea de autostrăzi”. “Proiecte şi hărţi s-au făcut foarte mult înainte, dar s-au făcut puţine lucruri în mod real”, a reluat Ponta discursul despre faptul că aceste autostrăzi vor deveni realitate.

Premierul le-a spus parlamentarilor că de la Uniunea Europeană “România are trei miliarde de euro mari şi laţi”.

 

Pe harta autostrăzilor prezentată de Victor Ponta s-a regăsit şi autostrada Braşov – Bacău, insistent promovată de deputatul PSD Viorel Hrebenciuc.

Din autostrada Iaşi – Târgu Mureş în prezentarea premierului şi a Ministerului Transporturilor s-a regăsit doar porţiunea Iaşi – Neamţ.

Ponta nu i-a uitat pe foştii miniştri ai Transporturilor, Traian Băsescu şi Anca Boagiu, despre primul spunând că s-a opus construcţiei de autostrăzi, iar despre Boagiu a spus că deşi constructorul unor autostrăzi este la închisoare, ministrul este în libertate.

 

www.gandul.info


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.