Educație

Elevii de la CNU Focșani care vor participa la fazele naționale ale olimpiadelor naționale și concursurilor școlare edițiile 2023/24

Ziarul de Vrancea
2 apr 2024 3422 vizualizări

Prin intermediul unei informări de presă conducerea Colegiului Național „Unirea” Focșani face cunoscute numele elevilor unității de învățământ și al profesorilor care i-au îndrumat pe aceștia, care vor participa la fazele naționale ale olimpiadelor naționale și concursurilor școlare edițiile 2023/24. 

CNU -– școala unde tradiția înseamnă performanță și performanța devine tradiție!

<<Sezonul>> olimpiadelor și concursurilor județene se apropie de final și, chiar dacă nu facem din olimpiade un scop în sine, nu putem să nu consemnăm faptul că elevii care vor reprezenta Vrancea la fazele pe țară sunt, într-o majoritate covârșitoare, uniriști.

Aproximativ 14% din elevii liceului și-au obținut dreptul de a participa la etapele finale, iar obiectele acoperă toate ariile curriculare și toate disciplinele.

Nu ne rămâne decât să-i felicităm in corpore pentru rezultate pe elevi, profesori și părinți și să le reamintim un lucru pe care îl știu deja: greul de-abia acum începe!

Succes!”-Conducerea Colegiului Național „Unirea” Focșani

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.