Educație

Posturi ocupate în Comisia Paritară a Inspectoratului Şcolar

Ziarul de Vrancea
18 nov 2013 1185 vizualizări
Comisia Pariratară a Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) a aprobat ocuparea unor posturi prin suplinire pentru anul şcolar în curs, datorate apariţiei unor situaţii deosebite.

Astfel, ca urmare a pensionării profesorului de geografie Chiriţă Zelinschi de la Şcoala Vidra, postul vacantat a fost ocupat de profesoara Iuliana Lepădatu, care avea jumătate de normă la Mărăşeşti pe catedra rezervată a inspectorului Emil Radu şi jumătate de normă la Şcoala Nereju. De loc din Vidra, profesoara nu va mai fi nevoită să facă naveta în acest an şcolar. “În acest fel s-a întregit şi catedra unei profesoare din Nereju care avea numai jumătate de normă”, ne-au declarat oficialii IŞJ. O altă situaţie aprobată  în Comisia Paritară a fost la Lăstuni, Dumitreşti, unde o educatoare cu dublă specializare a ocupat un post de învăţătoare la o clasă pregătitoare nou-înfiinţată, urmand ca postul de educatoare să fie scos la concurs de unitate. De asemenea, la Şcoala Tulnici a fost ocupat tot prin suplinire postul de profesor de limba romană, după intrarea titularului, Ionuţ Olteanu, în concediu de studii. Potrivit IŞJ, ocuparea s-a făcut pană la finele anului şcolar, urmand ca posturile să facă obiectul mişcării personalului didactic anul viitor. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.