Educație

Liceenii îşi aleg vineri componenţa forului de conducere

Ziarul de Vrancea
11 nov 2013 1481 vizualizări
Predare de ştafetă între „Cuza” şi „Unirea”

Vineri, 15 noiembrie, începând cu ora 15.00, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea, vor avea loc alegerile pentru Consiliul Judeţean al Elevilor. Sunt disponibile nouă funcţii pentru care au fost depuse 14 candidaturi. Nu există nicio emoţie în privinţa funcţiei de preşedinte al CJE, un singur elev depunandu-şi candidatura: Tudor Codrin Bostan, proaspătul preşedinte al CŞE de la CNU, care va prelua ştafeta de la cuzistul Cristian Gîrneaţă. Tudor Codrin Bostan a fost în ultimul an vicepreşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor de la CNU, director al departamentului de Mobilitate, Informare, Formare şi Consiliere al Consiliului Judeţean al Elevilor şi membru al Biroului de Presă din cadrul Consiliului Naţional. A participat în ultimul an la diferite cursuri de formare, printre care şi Leadership Autentic, iar în urma acestora consideră că şi-a dezvoltat considerabil spiritul de lider şi capacitatea de a lucra în echipă, lucruri pe care le consideră esenţiale pentru a-şi putea îndeplini corect atribuţiile. Uniristul şi-a propus ca în mandatul său să dezvolte proiectul „CŞE Junior” şi să organizeze „Gala CJE Vrancea”. Concurenţă este pentru cele două funcţii de vicepreşedinte pentru care au fost depuse trei candidaturi, şi pentru cea de secretar - două candidaturi. Vineri se vor mai alege Avocatul Elevilor şi directori ale departamentelor Mobilitate, Informare, Formare şi Consiliere, Consursuri şcolare şi extraşcolare, Cultură, educaţie şi Programe Şcolare precum şi Sport şi Programe de Tineret. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
criticul, acum 3817 zile, 13 ore, 14 minute, 27 secunde
pai sa-l aleaga ca e "foarte destept"...de s-a pozat pe bloc! TERIBILISM!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.