Educație

Şapte şcoli din judeţ vor să caştige premiul Premium Porc

Sorin Tudose
5 nov 2013 1886 vizualizări
Zeci de elevi din Focşani, dar şi din judeţ se luptă pentru a caştiga o “tablă inteligentă” u proiectele copiilor se depun în perioada 18-20 noiembrie, la secretariatul IŞJ, iar caştigătorii vor fi anunţaţi de Moş Nicolae

Reprezentanţii companiei Premium Porc Group se declară bucuroşi că provocarea lor, respectiv concursul educativ “A smart board for students that break borders” a avut ecouri atât de puternice în şcolile din judeţ. “După cum bine ştiţi, perioada de înscriere în cadrul concursului s-a încheiat şi pe această cale dorim să vă informăm că la startul acestui concurs s-au înscris 10 echipe din şcolile municipiului Focşani dar şi din comunele Slobozia Ciorăşti şi Goleşti. Şcolile care participă cu o echipă sunt Goleşti, Slobozia Ciorăşti, “Nicolae Iorga” Focşani, “Anghel Saligny” Focşani, “Al. Vlahuţă” Focşani, Nr. 3 Focşani. De la Şcoala “Ştefan cel Mare” Focşani  s-au înscris 4 echipe. Concursul este dedicat profesorilor şi elevilor din municipiul Focşani şi localităţile Slobozia Ciorăşti şi Goleşti şi are ca scop promovarea muncii în echipă. “Suntem convinşi că tabla inteligentă pusă în joc îi va ajuta pe elevi să fie mai buni, mai performaţi”, transmit reprezentanţii firmei de creştere a porcilor de langă Focşani. Proiectele se vor depune în perioada 18-20 noiembrie, între orele 10.00-16.00, la secretariatul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea. Prezentarea proiectelor se va face de către echipa de elevi şi de profesorul coordonator şi va avea loc în sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar, în data de 25 noiembrie. Jurizarea va avea loc în perioada 26-30 noiembrie, comisia fiind formată din reprezentanţii companiei Premium Porc, ai IŞJ şi ai altor instituţii publice din judeţ. Jurizarea va lua în calcul munca în echipă (2 puncte), creativitatea proiectului (2 puncte), originalitatea proiectului (2 puncte), modul în care va fi realizată prezentarea (3 puncte), modalitatea de punere în valoare a echipei, în cadrul prezentării (1 punct). Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 5 decembrie, la sediul Premium Porc Group din comuna Goleşti. Pentru informaţii suplimentare puteţi suna la numărul de telefon 0237 231 300. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.