Educație

Princhindeii Grădiniţei 16 au învăţat să primească dar şi să dăruiască

Ziarul de Vrancea
16 oct 2013 775 vizualizări
Princhindeii Grădiniţei 16 din Focşani au primit ieri daruri de la magazinul Carrefour. Gestul a fost posibil ca urmare a bunăvoinţei cumpărătorilor acestui hipermarket care au răspuns apelului lansat de angajaţi în cadrul unei campanii intitulate “Adu bucurie în viaţa unui copil”.

Astfel, la grădiniţa din Cartierul Bahne, unde majoritatea copiiilor provin din familii modeste, au ajuns rechizite, dar şi dulciuri şi suc. Prichindeii nu au rămas datori şi i-au răsplătit cu poezii şi cantece pe cei care le-au luminat ziua. “Am trăit o emoţie puternică prin demersurile acestui hipermarket de a-i ajuta pe cei mici. Sunt surprize neaşteptate şi înălţătoare. Faptele bune de care au parte aceşti copii vor fi transmise mai departe atunci cand vor creşte”, a declarat directoarea Grădiniţei 16, Lenuţa Cozma. Unitatea de învăţămant a fost recomandată, printre altele, de către reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean, inspectorul general Vasilica Zaharia fiind prezentă ieri la momentul donaţiei. “Noi am recomandat mai multe grădiniţe, dar acum am aflat şi eu de ce a fost aleasă aceasta. Bucuria pe care au simţit-o reprezentanţii Carrefour în glasul directoarei a determinat acest parteneriat în care beneficiara este grădiniţa. Aceşti copii au primit azi un dar care le va folosi atat material, în activităţile pe care le vor desfăşura, dar şi în formarea lor, devenind mai buni. Au învăţat să primească, dar şi să dăruiască”, a declarat Vasilica Zaharia. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.