Educație

Miss Universe caută moldovence frumoase şi cu minte sclipitoare

Ziarul de Vrancea
16 aug 2013 1411 vizualizări
Lista doritoarelor e deschisă pană pe 21 august

Cine poate spune că vrancenii nu au cele mai frumoase femei din Moldova? Dar ce spunem noi Moldova? Ţara toată se poate mandri cu vrancencele noastre mandre şi din cale-afară de frumoase! Tocmai de aceea, Universul le cheamă la competiţie. Selecţia naţională pentru Miss Universe Romania 2013 îşi va desemna caştigătoarea pe data de 14 septembrie, în cadrul unui show transmis de TVR2, anunţă organizatorii. Lista e deschisă, pană pe 21 august inclusiv, pentru toate tinerele cu o varstă cuprinsă între 18 şi 26 de ani, cu dimensiuni apropiate de cele ideale, dar şi cu o minte sclipitoare. ”Frumuseţea nu este doar o trăsătură fizică! Frumuseţea înseamnă modestie, generozitate, inteligenţă. Frumuseţea stă în felul în care te comporţi în societate, în modul în care îi asculţi pe cei din jur, în maniera pe care o alegi pentru a te face cunoscut şi auzit!”, declară Olivia Culpo, Miss Universe 2012. Doritoarele se pot înscrie la concurs pe site-ul oficial www.MissUniverseRomania.ro. Este bine de ştiut totuşi că, şi în acest an, concursul îşi păstrează rigurozitatea. Sunt acceptate doar concurentele care dau dovada unei bune moralităţi, care au o cultură generală solidă, o condiţie fizică excepţională, un stil personal bine definit, carismă şi tărie de caracter. Vor fi selectate 200 de concurente care vor fi chemate la preselecţiile desfăşurate în Bucureşti, în zilele de 23, 24 şi 25 august. Cele 30 de concurente care vor fi declarate admise în cantonamentul frumuseţii vor fi cazate, vreme de trei săptămani, în hotelul Premier Palace. Acolo, vor participa la şedinţe foto, seminarii şi cursuri de pregătire. În cadrul selecţiei naţionale, tinerele romance vor fi protagonistele unei serii de zece episoade produse de TVR 2, care vor fi difuzate zilnic, începand cu 4 septembrie. Marea competiţie Miss Universe 2013 va avea loc pe 9 noiembrie, la Moscova. Pentru prima dată, evenimentul va fi transmis în direct în Romania de postulTVR 2. Anul acesta, ţara noastră va putea fi reprezentată, pentru a 16-a oară, de cea mai frumoasă romancă. (Alina-Elena VASILIU)

   


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.