Educație

Micii pictori aduc premii la Adjud

Ziarul de Vrancea
31 iul 2013 838 vizualizări
Copiii din municipiul Adjud cu veleităţi artistice au fost premiaţi în cadrul unui concurs de pictură.

Câţiva tineri membri ai Clubului de Pictură, utilizatori ai Bibliotecii Municipale din Adjud, au primit premii în cadrul Concursului Naţional ”Universul literar în creaţia plastică a copiilor”. Competiţia, aflată la cea de-a cincea ediţie, s-a desfăşurat în organizarea Palatului Copiilor Bacău şi a Clubului Copiilor Oneşti, în parteneriat cu Biblioteca Municipală Oneşti. Copiii au participat cu lucrări ilustrând opere literare studiate în timpul anului şcolar, lucrări realizate sub îndrumarea bibliotecarului Constantin Apostol. Astfel, trei elevi şi-au adjudecat toate cele trei locuri ale podiumului. Mihai Marta, elev în clasa a III-a, a obţinut premiul I, Emma Eftimie, clasa a II-a, a cucerit locul al II-lea, iar Maria Miruna Ciobotaru s-a întors acasă cu locul al III-lea. Eleva Emma Iftime se remarcă şi prin premiul special obţinut la Concursul Internaţional de Artă Plastică pentru Copii ”Curcubeu”, ediţia a VIII-a, organizat de Clubul Copiilor Curtea de Argeş. Clubul de pictură îşi continuă activitatea şi pe durata vacanţei de vară, în cadrul programului ”Biblioteca de vacanţă”, în funcţie de cererea şi de interesul utilizatorilor. (Alina VASILIU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.