Educație

Info-Educaţie:Directorii de şcoli, programaţi la interviu pentru calificativ

Ziarul de Vrancea
10 iul 2013 1486 vizualizări
Directorii de şcoli au fost programaţi la interviu în vederea acordării calificativului pentru anul şcolar 2012 – 2013 în perioada 19 – 23 august.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) spun că toţi directorii de şcoli şi-au depus fişele de autoevaluare, acestea urmand să fie studiate în perioada următoare. După realizarea interviurilor, calificativele vor fi aprobate în prima şedinţă a consiliului de administraţie al IŞJ din luna septembrie. Şi inspectorii au primit ieri fişele de autoevaluare a activităţii pe care trebuie să le completeze pană la finele acestei luni. Inspectorii vor fi şi ei programaţi la interviu dar după directori, spre finele lunii august. Anul trecut IŞJ a acordat numai calificative de “foarte bine”. (M. V.)

44 de elevi din alte judeţe vor să studieze în Vrancea

44 de absolvenţi de gimnaziu din alte judeţe doresc să urmeze un liceu din judeţul Vrancea. Cei mai mulţi dintre aceştia, 39, sunt din localităţi situate în sudul judeţului Bacău, aceştia optand pentru liceele din Adjud, care se află mai aproape de domiciliul lor. Mai sunt doi elevi din judeţul Galaţi care au optat pentru un liceu vrancean şi cate un elev din Brăila, Damboviţa şi Hunedoara. Aceştia şi-au depus dosarele de înscriere la centrul judeţean stabilit la Şcoala “Ştefan cel Mare” din Focşani. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
tristorianu, acum 3942 zile, 11 ore, 12 minute, 33 secunde
...si dupa ce toti primesc FB pentru ca nu se face niciun eforrt pentru o evaluare obiectiva, sunt aruncati la cosul de gunoi cei care deranjeaza partidoiul si partiduletul, mai ales sunt aruncati la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.