Educație

Examenul de titularizare se va susţine într-un singur centru

Ziarul de Vrancea
7 mai 2013 2059 vizualizări
Examenul de titularizare din acest an va fi susţinut într-un singur centru la nivel de judeţ.

După încurcăturile create anul trecut, cand examenul a fost susţinut în 22 de centre, iar candidaţi cu note de 9 şi 10 nu s-au putut titulariza din cauza interdicţiei de a ocupa post în alt centru decat în cel în care s-a înscris, în timp ce în alte centre posturile au fost ocupate de suplinitori, şcolile au luat decizia, de comun acord cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, să se asocieze într-un singur centru la nivel de judeţ. Astfel, anul acesta candidaţii la titularizare vor susţine examen la Colegiul Naţional Cuza, pe data de 30 iulie. “Şcolile s-au asociat într-un singur centru de exemen, iar candidaţii se pot titulariza pe orice post titularizabil din judeţ”, ne-a precizat inspectorul general al IŞJ, profesoara Vasilica Zaharia. Comisia de exemen urmează să fie stabilită în perioada următoare. Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a validat ieri lista posturilor vacante pentru anul şcolar 2013 -2014. Aceasta cuprinde 700 de posturi, dintre care numai 86 sunt titularizabile, cu viabilitate mai mare de 4 ani. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
un oarecare, acum 4005 zile, 23 ore, 15 minute, 3 secunde
De unde am plecat? Unde am ajuns?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.