Educație

Info-Educaţie: Ziua Bibliotecarului, marcată la CCD

Ziarul de Vrancea
22 apr 2013 1043 vizualizări
Filiala Vrancea a Asociaţiaţiei Bibliotecarilor din Romania marchează astăzi, la Casa Corpului Didactic “Simion Mehedinţi” Focşani, Ziua Bibliotecarului printr-o serie de activităţi de debutează la ora 9,00 cu un curs pentru 20 de bibliotecari şcolari, în cadrul unui parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu”.

De la ora 16,00 are loc un recital de cantec şi poezie al elevilor Liceului de Arte „Gh. Tattarescu”, urmat de simpozionul judeţean intitulat „Fluxul informaţional în activitatea de cercetare”, la care sunt aşteptaţi bibliotecari şi cadre didactice din judeţ. CCD a mai pregătit pentru această zi expoziţia de carte „Biblioteca – Informaţie – Educaţie”, dar şi expoziţia de pictură de debut „Trăind prin culoare” a elevului Vlad Gabriel Constantin, cls a VI-a B la Şcoala „Ion Basgan” Focşani. De asemeni, elevii Şcolilor „Ştefan cel Mare”, „Ion Basgan” precum şi Grădiniţei Răchitosu vor expune lucrări cu tema „Internetul – o poartă spre lumea poveştilor”. (M. V.)


Cursuri pentru profesorii din învăţămantul primar şi preşcolar

Asociaţia Educatoarelor din Romania (AEDR) filiala Vrancea, derulează începand de azi, la sala de curs pusă la dispoziţie de Inspectoratul Şcolar Judeţean, o serie de cursuri pentru profesorii din învăţămantul primar şi preşcolar. „La acest curs participă 25 de profesori din învăţămantul primar şi preşcolar, în cadrul unei sesiuni organizată de AEDR Filiala Vrancea, împreună cu Fundaţia «Copii Noştri» Bucureşti, sub titulatura «Dezvoltarea socio- emoţională a copiilor». Cursul va beneficia de participarea formatorilor Mihaela Nicolaescu şi Minodora Gheorghe”, a declarat profesor Carmen Dobre, preşedinta AEDR Vrancea. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.