Educație

Cadrele didactice pot evalua sistemul de probaţiune

Ziarul de Vrancea
31 mar 2013 1402 vizualizări
Serviciul de Probaţiune al Tribunalului Vrancea caută evaluatori ai sistemului de probaţiune din ţara noastră în randul cadrelor didactice

Astfel, într-o adresă înaintată IŞJ Vrancea, Serviciul de Probaţiune arată că pană în luna iunie, Ministerul Justiţiei derulează proiectul “Etică, integritate şi transparenţă în sistemul de probaţiune din Romania”, care presupune evaluarea sistemului de probaţiune prin prisma elementelor de etică, integritate şi transparenţă din sistem. În cadrul acestuia vor fi susţinute două sesiuni de formare profesională pentru 25 de consilieri de probaţiunie şi va fi elaborat un ghid cu soluţii pentru probele de ordin deontologic care pot apărea pe parcursul derulării activităţii serviciilor de probaţiune. Înscrierea se mai poate face pană pe 2 aprilie, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul www.just.ro, selecţia experţilor care vor desfăşura astfel de activităţi urmand să se facă ulterior. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.