Educație

Info-Educaţie: Şcolile răman deschise în Vrancea

Ziarul de Vrancea
25 mar 2013 1678 vizualizări
Şcollie din Vrancea răman deschise astăzi chiar dacă meteorologii au emis avertizare de vremea rea, iar în capitală s-a decis închiderea unităţilor de învăţămant.

Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean ne-a declarat aseară că le-a transmis directorilor de şcoli o adresă prin care cere atenţie maximă. “Am transmis în şcoli să aibă în vedere că vremea s-ar putea înrăutăţi şi să ia toate măsurile necesare pentru siguranţa elevilor şi a cadrelor didactice, iar dacă apar situaţii deosebite să ne comunice de urgenţă”, a precizat inspectorul general al IŞJ, profesoara Vasilica Zaharia. (M. V.)
Şedinţă publică pentru restrangerile de activitate
Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) organizează astăzi, de la ora 9,00, şedinţa publică pentru rezolvarea restrangerilor de activitate care afectează anul acesta 25 de cadre. Numărul este mult mai mic decat în anii precedenţi, iar majoritatea situaţiilor sunt rezolvabile la nivelul unităţilor de învăţămant, potrivit IŞJ. Două situaţii ar putea fi deosebite, un profesor urmand să fie detaşat în intereserul învăţămantului, iar o profesoară depinde de postul inspectoarei Tincuţa Zahariuc. “Pentru domeniul textile-tricotaje şi confecţii nu există alt post decat cel rezervat al d-nei inspector, de la Colegiul “Gh. Asachi”, iar cum se va rezolva acest caz se va şti la toamnă cand se va cunoaşte echipa de inspectori şcolari pentru anul viitor”, ne-au declarat oficialii IŞJ. Printre cadrele care sunt afectate de restrangere de activitate se află directoarea Liceului Tehnologic Odobeşti, Gabriela Dorina Bocsok, care foarte probabil va predea la Colegiul Economic “M. Kogălniceanu” Focşani din toamnă unde vor fi disponibile două posturi pentru specialitatea economic, administrativ, comerţ şi servicii. Gabriela Bocsok este director al Liceului Tehnologic Odobeşti din 30 mai 2012 cand a preluat funcţia de la Vasilica Zaharia, după ce aceasta a fost avansată la şefia Inspectoratului Şcolar. (M. V.)

Seminar pentru perfecţionarea dascălilor

Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinţi” Vrancea, organizează miercuri, 27 martie, începand cu ora 13,30, în sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar, seminarul de formare a responsabililor cu perfecţionarea cadrelor didactice din unităţile şcolare din judeţ. În cadrul acestuia va fi prezentat Raportul de analiză a activităţilor de formare continuă desfăşurate de Casa Corpului Didactic pe primul semestru  al acestui an şcolar. De asemenea, vor fi prezentate activităţile de formare ce urmează a se desfăşura în perioada imediat următoare. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Cuzist4ever, acum 4049 zile, 4 ore, 48 minute, 20 secunde
Voi nu stiti ce vorbiti...vedeti ca pe site-ul asta pe undeva pe aici erau si rezultatele la olimpiadele tinute sambata.....Cuza pe primul loc....la toate....sa nu mai vorbesc de balul citeste integral
unirist@Jan, acum 4049 zile, 7 ore, 30 minute, 37 secunde
Bai Jane,ce pregatire sa faci cu aia de la profesionala sau alte licee ca nu stiu sa scrie!!!!!Tu nu te uiti pe strada si nu vezi cum vorbesc?Sunt licee la care n-a luat NICIUNUL BAC-UL! Ia-o pe citeste integral
Jan, acum 4049 zile, 7 ore, 42 minute, 27 secunde
Măi @Cuzist,cumva tatăl tău e primar si mama ta membru de partid?Sa nu te intreb in alt mod...intelegi tu ca esti copil destept!!!!Ti-ai luat liceu si noi nu stim?daca nu-ti place regimul ramii citeste integral
@Cuzist, acum 4049 zile, 8 ore, 13 minute, 36 secunde
Cum s-au transferat ilegal elevi de la licee mai slabe la Cuza,n-ar merge si aia cu scoli profesionale,de meserii,speciale?Acum,ai inteles cuzist destept ca oaia?
, acum 4048 zile, 23 ore, 36 minute, 10 secunde
din cate stiu au dat niște diferente din cate am citit si le-au luat!!!
Unirist, acum 4049 zile, 17 ore, 42 minute, 6 secunde
De ce nu se transfera la Cuza toti taranoyy si ciobalaii cu pleasca de mucy la nas si cu miros debalega si transpiratie zacuta de un an ,sa simta si cuzistii duhoarea de taran eco?
Cuzist, acum 4049 zile, 16 ore, 27 minute, 6 secunde
Nu cred ca esti Unirist cum zici , esti prea ingust la minte . Ce vrei sa zici cu asta?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.