Educație

Dr. Loredana Voineag, noul director medical al Spitalului Dumbrăveni

Raluca Manolache
14 mar 2013 5412 vizualizări
Dr. Loredana Voineag, preşedintele comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap de pe langă Consiliul Judeţean, este noul director medical al Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni.

După susţinerea concursului, dr. Voineag a obţinut punctaj de trecere, aşa că îşi va lua în primire postul. Media obţinută este de 9,20 după ce a susţinut testul grilă / lucrare scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, proiectul / lucrarea  de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului şi interviul de selecţie. Medic specialist în specialitatea Expertizarea capacităţii forţei de muncă şi recuperare medicală, dr. Loredana Voineag este soţia judecătorului Viorel Voineag de la Tribunalul Vrancea, fost preşedinte al Biroului Electoral Judeţean Vrancea la alegerile prezidenţiale din anul 2009, unul dintre cele mai conflictuale din ultimii ani. Dr. Voineag nu va renunţa la poziţia de preşedinte al comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, cele două poziţii nefiind incompatibile, după cum ne-au declarat oficialii instituţiei. După ocuparea acestei funcţii comitetul director al Spitalului Dumbrăveni este complet. Juristul Costel Negoescu, managerul unităţii, face echipă cu dr. Loredana Voineag, director medical şi ec. Gina Şerban, director economic. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
coruptibilii, acum 4059 zile, 18 ore, 23 minute, 5 secunde
Manărie marca raluca, CJ Vrancea gen cacao,cacao,....cacao ! Roșesc de jenă pană și curcile de această încălcare a Statutului Colegiului Medicilor în văzul lumii cu poalele în cap citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.