Educație

Info-educaţie: CA-ul ISJ a desemnat preşedinţii unor comisii

Ziarul de Vrancea
22 feb 2013 1755 vizualizări
Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Vrancea a aprobat ieri componenţa comisiilor judeţene pentru desfăşurarea examenului de evaluare naţională, a comisiei privind accederea în corpul de experţi în management educaţional, precum şi a comisiei pentru acordarea gradaţiilor de merit

Preşedintele primelor două comisii este inspectorul general adjunct Luminiţa Balaban, în timp ce preşedinte al comisiei pentru gradaţiile de merit a fost desemnată Tincuţa Zahariuc - inspectorul pentru disciplinele tehnice, care va fi „ajutată” în cadrul comisiei de colegii inspectori din instituţie. Desemnarea Tincuţei Zahariuc drept  preşedinte al acestei comisii s-a făcut ca urmare a anunţării Luminiţei Balaban că-şi va depune dosarul pentru gradaţia de merit şi pentru care în CA-ul de săptămana trexcută a solicitat şi obţinut caracterizarea necesară la dosar. Înscrierile pentru intrarea în corpul experţilor în managementul educaţional se fac online la adresa http://cneme.edu.ro/inscriere, pană miercuri, 27 februarie 2013. Pentru Vrancea sunt disponibile 194 de locuri, reprezentand 5% din numărul de posturi existente în judeţ în anul şcolar actual. (M. V.)


SLI Vrancea îşi schimbă faţa   

Sindicatul Liber din Învăţămant Vrancea va avea un site nou de săptămana viitoare, după ce în ultima perioadă şi-a promovat activitatea prin intermediul blogului http://slivrancea.blogspot.ro. Potrivit liderului Emil Tudor, noul site va cuprinde un istoric al organizaţiei sindicale, statutul, reralizările organizaţiei, legislaţia, metodologii de aplicare, hotărari judecătoreşti, ajutoare materiale, o galerie de imagini de la activităţile SLI, dar şi ultimele noutăţi despre stadiul lucrărilor la hotelul profesorilor sindicalişti de la Soveja. „Aşteptăm propuneri şi de la colegii noştri pentru îmbunătăţirea paginii web”, a declarat liderul SLI, Emil Tudor. Despre costuri, acesta a declarat că „nu s-a discutat preţul încă”. „Vom vedea cum funcţionează şi apoi discutăm despre bani”, ne-a mai spus Emil Tudor. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
x, acum 4079 zile, 15 ore, 20 minute, 3 secunde
La d-na Balaban, conditia ca sa ajungi expert in educatie este sa ai 3 la titularizare.
profesorul, acum 4080 zile, 26 minute, 22 secunde
Daca evaluarea si expertii sunt conduse de doamna Balaban am ajuns rau de tot.Se va politiza tot ce este academic ,mai bine zis vor fi tolerate tote nulitatile de partid care se vor crede si ei citeste integral
Je, acum 4080 zile, 2 ore, 42 minute, 10 secunde
madam balaban mai scoate un rand de bani si din asta ...cat despre experti , inca putin si vor fi si femeile de servici ...
Ana, acum 4080 zile, 3 ore, 30 minute, 22 secunde
Deja si-au dat acte false sa ajunga experti....si directori...dupa ce apar pe liste va dau si numele sa poata fi verificate !!!
prof., acum 4080 zile, 4 ore, 5 minute, 14 secunde
Sa vedeti de acum sforareli la ISJ! Cu aceste doua cucoane la conducere sa vedeti cine intra in corpul de experti si cine ia gradatie!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.