Educație

Elevii vranceni aplică pentru Adunarea Generală a CNE

Ziarul de Vrancea
2 ian 2013 5222 vizualizări
Elevii vranceni se pregătesc pentru cel mai important eveniment al Consiliului Naţional al Elevilor: Adunarea Generală. Programată pentru sfarşitul acestei luni, Adunarea Generală a CNE va reuni reprezentanţii elevilor din toate judeţele ţării, fiind o acţiune de amploare pentru stabilirea obiectivelor structurii reprezentative a elevilor în anul 2013.

Membrii Consiliului Elevilor se pot înscrie pentru a participa la aceasta, pană pe data de 10 ianuarie 2013, urmand ca un juriu special desemnat să evalueze candidaturile. Elevii cu cel mai mare punctaj obţinut vor participa la eveniment, dar nu mai mult de 5 din fiecare judeţ, în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor, singurul care, de altfel, are drept de vot în alegerea preşedintelui Consiliului Naţional al Elevilor, precum şi a secretarilor celor două departamente: relaţii externe şi interne. Programul Adunării Generale a Consiliului Naţional al Elevilor va cuprinde şi o serie de workshopuri tematice şi traininguri pentru participanţi. Din Vrancea au fost depuse deja zece candidaturi pană ieri, inclusiv cea a preşedintelui Consiliului Judetean al Elevilor, Cristian Gîrneaţă. Însă este foarte posibil ca numărul candidaturilor să crească pană pe 10 ianuarie. În anul în care tocmai am intrat conducerea CJE Vrancea declară că îşi doreşte să fie mai aproape de cei pe care îi reprezintă. „În 2013 nu punem punct şi nici nu o luăm de la capăt. Suntem hotărâţi să venim şi mai aproape de voi, de colegii noştri, să ne continuăm activitatea, să ne dezvoltăm şi devenim o forţă şi mai puternică în societate!”, este mesajul CJE către elevii vranceni. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.