Educație

Info-Educaţie: Elevii din Vintileasca au vizitat Bucureştiul

Sorin Tudose
6 dec 2012 1436 vizualizări
14 elevi de la Şcoala „Regina Maria” din Vintileasca, membri ai Ansamblului Folcloric „Dorul Ciobănaşului”, condus de profesoara Stana Georgescu - Apostu, au petrecut într-un mod agreabil şi instructiv Ziua Naţională a României

 La invitaţia Asociaţiei Conil Bucureşti (asociaţie pusă în slujba copiilor cu nevoi speciale – supradotaţi sau cu dizabilităţi), au prezentat un moment artistic special pe scena Palatului Copiilor din Bucureşti în cadrul CONILFEST (Festivalul Grădiniţelor, şcolilor şi Cluburilor din Bucureşti). Colindele şi jocurile populare vintilene au creat o atmosferă sărbătorească. După festivitatea de premiere, unde copii din Vintileasca au caştigat chiar trofeul, micii vranceni au vizitat Monumentul Eroilor ce şi-au dat viaţa pentru libertate în teatrele de operaţii NATO precum şi Monumentul Eroului Necunoscut din Parcul Carol, Muzeul Tehnic „Dimitrie Leonida”, dar şi Muzeul Aviaţiei. (S. T.)

Grădiniţele 1 şi 13, vizitate de Moş Nicolae

De Moş Nicolae, preşcolarii de la grupele mari de la Grădiniţele Nr.1 şi 13, Focşani au primit vizita elevilor clasei a IV-a A de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Focşani, îndrumaţi de învăţătoarea Elena Apopei. Elevii şcolii din Cartierul Sud au prezentat un program de colinde specifice sărbătorilor de iarnă, invitându-i pe colegii lor mai mici să descopere surprizele aduse de Moş Nicolae, li s-a explicat semnificaţia acestei sărbători religioase, au realizat diferite jocuri de rol. Copiii coordonaţi de educatoarele Mariana Grosu, Elena Milea, Cornelia Hanga, Ana-Maria Tătaru, Cornelia Ene, Carmen Braicău, Laura Lungu, Viorica Pristavu au realizat o „Căsuţă” a lui Moş Nicolae, au cantat pentru Moş. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
goguta, acum 4157 zile, 10 ore, 49 minute, 1 secunda
Noroc cu Georgeasca care ii mai scoate in lume pe copiii vintileni caci atfel...jale...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.