Educație

Info-educaţie: Elevii din Mărăşeşti au donat fructe bătranilor

Ziarul de Vrancea
23 nov 2012 2000 vizualizări
Elevii Şcolii Mărăşeşti, împreună cu cadrele didactice au participat la o activitate derulată în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară, care îşi propune să încurajeze implicarea tinerilor şi elevilor ca voluntari în activităţi desfăşurate cu persoane aflate în dificultate

Au fost implicate 13 clase, de la care s-au strans 200 sute de kilograme de fructe care au fost donate Centrului pentru  Persoane Vârstnice „O nouă şansă” din Mărăşeşti. „Mulţumim Şcolii  2 care a fost întotdeauna alături de noi, gestul cadrelor didactice fiind  binevenit”, a declarat Daniel Drăgan, directorul centrului. Activitatea a fost coordonată de psihologul Ionelia Mihăilă şi de directorul unităţii, Mirela Novetschi. (M. V.)

Cartea, cinstită la CCD de preşcolari

Picii mai multor grădiniţe din judeţ şi-au expus picturile naive la Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinţi” din Focşani. Evenimentul a fost organizat cu ocazia „porţilor deschise”, preşcolarii dandu-şi toată silinţa să aducă în faţa publicului cele mai reuşite desene şi colaje sub denumirea „Carte sfantă cinste cui te-a scris!”. Activitatea a fost coordonată de educatoarea Rica Verdeţu de la Grădiniţa din Garoafa, avandu-le drept colaboratoare pe colegele Mihaela Sandu, Daniela Miron, Amalia Chirtoc şi Alina Corhană. (M. V.)

Elevi ai CNU la Concursul „Vrancianu-Procopiu”

Trei elevi ai Colegiului Naţional Unirea vor reprezenta judeţul Vrancea la Concursul Naţional de Matematică-Fizică „Vrancianu-Procopiu” ce are loc astăzi la Bacău. Aceştia sunt Mihai Despotovici, Lucian Savin şi Andrei Alexandu Apostoaie, clasa a XI-a, avandu-i ca profesori pe Dan Popiu la matematică şi Sorin Bodaş la fizică. Cei trei sunt însoţiţi la Bacău de inspectorul de fizică Ion Ionaşcu, potrivit căruia elevii CNU au fost selectaţi pe baza rezultatelor anterioare. „Este un concurs naţional, cu subiecte foarte grele, de talia celor de la olimpiade, cu subiecte din ambele discipline”, ne-a declarat Ion Ionaşcu înainte de plecarea spre Bacău. Premierea caştigătorilor va avea loc duminică dimineaţă. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
silviu, acum 4171 zile, 53 minute, 35 secunde
a renuntat inspectoarea botea la cota zilnica se spaga ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.