Educație

Mini-Ştiri: Panciu: Muncitor căzut de la înălţime

Ziarul de Vrancea
16 aug 2012 1218 vizualizări
Un muncitor de la societatea Veritas Panciu a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a suferit un accident de muncă. Constantin B., de 42 ani, a căzut de la 5 metri înălţime în timp ce demola o clădire termică situată în curtea societăţii.

Acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de pe plafonul clădirii. Bărbatul a fost internat în secţia de chirurgie după ce a suferit mai multe contuzii. Pe fir au intrat poliţiştii, dar şi inspectorii de muncă. Din primele verificări s-a constatat că bărbatul lucra cu forme legale. (R. M.)

Adjud: S-au bătut în restaurant

Trei tineri s-au luat la bătaie într-un restaurant din Adjud. Poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi că într-un restaurant din oraş are loc un scandal. La faţa locului poliţiştii au aplanat conflictul şi au stabilit că între Costel B., 33 ani, din Vaslui, Daniel Lucian V., 33 ani, din Buzău, şi Ionel D., 28 ani, din Adjud, a avut loc o altercaţie provocată de prea mult alcool. În urma bătăii a rezultat vătămarea corporală a lui Costel B., care a fost transportat la Spitalalul Judeţean Focşani, avand capul spart. (D.C.)

Focşani: Foc la Stadionul Sud

Un bărbat din localitatea Răcoasa a solicitat sprijinul pompierilor după ce fanarul din curte a luat foc. Cel mai probabil din cauza unui foc deschis a ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de circa 2400 mp. De asemenea, incendiul a cuprins şi circa 3.000 kg furaje şi fânarul în care erau depozitate. Pompierii militari au intervenit miercuri şi pentru localizarea şi lichidarea a două incendii de vegetaţie uscată. S-a intervenit pentru lichidarea unui incendiu ce se manifesta pe circa 500 mp vegetaţie pe marginea stadionului din Sud. De asemenea, pompierii au mers şi în Păuneşti unde incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 5 ha. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.